![]() |
Mio Moov 300 ili 330
Pozdrav... Zanima me koja je razlika između ova dva uređaja i isplatili se davati više love za 330? I koja je razlika između 330e i 330u, osim u kartama koje se dobiju uz njega?
Oba se daju optključati i unutra ubaciti svoje karte, jel tako? Hvala svima |
330 ima blutooth,a slove e ili u pokazuju koju kartu imas. otkljucavaju se oba
|
Znači jedino bluetooth razlika?
Pa ne znam jel mi se onda zbog toga isplati davati 250 kn više (a sa modelom 300 za 250kn manje dobim i kompletnu kartografiju)? |
Citiraj:
Ionako te bas briga ,ako ces unlockati uredjaj. Stavis u njega i MIO i IGO8 i GARMIN :D |
Citiraj:
Ima li ih u optimuma? |
Ima u optimumu... Tamo sam i gledao...
A mislim, za kaj će mi bluetooth opće kad nema hands free? Za podatke ga spojim usb kablom na komp i ciao... |
Citiraj:
tako je barem kod mene na mio 720 |
Ma 330 nema hands free tj. nema ugrađen mikrofon tak da mu je bluetooth samo za prijenos podataka, a to ne znam jel se isplati dati 250 kn za to.... Čisto sumnjam....
|
Citiraj:
Razmisljao sam izmedju garmina 200w s adria route mapama koji je takodjer na akciji za 1399kn, ali sam odabrao mio jer ima mape kompletne europe i via tocke. Tj. jos nisam kupio, pa ako netko ima kakav savjet ili prijedlog nek slobodno kaze. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pozdrav |
pozdrav svima,imam problem..naime dobio sam navigaciju mio 300 od t coma...jedva dočekao da me malo vodi po gradu ali očito nešto krivo radim kad me mio odvede skroz na krivo mjesto
u papirima nema uputstvo za uporabu pa molim ako mi možete pomoći hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:21. |