![]() |
win xp home serial
pozdrav
Imam jedan problem. Dobio sam win xp home original, nazalost nigdje nisam uspio naci cd key, jer izgleda da se negdje zagubio. E sad u plasticnom pakovanju se nalazi samo knjizica sa uputama i win xp home cd. Jel postoji nacin da nadem cd key? Mozda da zovem microsoft HR ? ako tko ima kakav nacin molim vas da mi odogovori? U biti nasao sam jedan cd key na samom cdu je fileu unattatend sad je samo pitanje jel to taj cd key? hvala :) |
AKo je sve original - zovi microsoft.
|
Jesu li ti winowsi možda sa kompom kupljeni, ako jesu na kompu je naljepnica cd keyem
|
Ma nisu nego sam dobio od jednog frenda, al nigdje nije bilo cd keya. Negdje se zagubio
@ Tor Je sve je org, moze kakakv savjet sto tocno da pitam ove u microsoftu jer sam ja dobio cd a key ne? |
a nemam pojma, ja bih išao na priču da si jednostavno izgubio onu naljepnicu sa serialom. A što jednostavno ne probaš instalaciju s tim serialom koji si našao, a ne znaš jel pravi?
|
probat cu to ako ne upali zovem mikrosoft
hvala tor... |
Ako su u plastičnoj kutiji unutra bi tebala bit microsoftova knjižica za naljepnicom...ja imam isto takve samo professional...ako naljepnice nema onda je zakeljena na kučište od kojeg su to windowsi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:28. |