![]() |
Newsgroup reader
Molio bih preporuku za newsgroup reader za Vistu.
Unaprijed hvala! |
Windows Mail? :D
|
Imaš već ugrađeni Windows Mail koji je čisto dobar za to, a možeš probati i Mozillu Thunderbird
|
Code:
http://www.forteinc.com/agent/vista.php |
baš sam i ja ovo htio pitati
ali za xp koristim već godinama forte agent i lagano me živcira outlook ne mislim koristiti opera? koristio sam neko vrijeme, više ne, znači da mi nije nešto pasalo što koristite? |
Citiraj:
|
Imas i 40tude Dialog.
Mene je itekako dobro sluzio (mozes yencati, tako da te to ne brine). Jos jedna stvar, free je. |
meni osobno operin news reader najbolji, no nisam neki zahtjevni "čitač" :) Al stvarno, probao sam ih nekoliko a kako koristim operu skužih da nema potrebe za izmišljanjem tople vode..
|
opet sam aktivirao operu za newse, 10 alphu koristim, mislim da ću nastaviti, radi dobro
ono prije je bilo još s osmice što reći? http://i2.tinypic.com/4mluj49.gif |
...molim preporuku za news reader koji dobro radi na win7..probao Thunderbird i windows mail ali mi obadva ili jako štekaju ili uopće ne otvaraju poruke (ili nije problem u njima)
|
Thunderbird čisto fino radi kod mene na Win 7 32bit, tako da nije do njega.
Davno prije je postojao 40tudeDialog koji slovi za najbolji (iako ne baš user friendly) news reader. |
Citiraj:
|
Potvrđujem da Thunderbird fino radi na W7 X64 bez ikakvih problema. Vjerujem da je problem do tebe, ne do programa.
|
Windows Mail na Win7 x64 kod mene radi bez problema
|
Kod mene na win7 32 bita winmail radi kod pošte i news grupa, ali kod postanja na grupu zablokira sve!?:stoopid:
Tak da moram postat na newse s firefoxa. |
Odcheckiraj spellcheking
|
Citiraj:
Evo kak nekad sitnica more razveseliti nekog kome to treba! :chears: |
...jel moguće da me zezaju neke postavke u ruteru ili negdje drugdje ?
|
Eventualno postavke servera. Vise detalja ne bi skodilo.
|
Citiraj:
|
..s Mozillom ista stvar..za poludit
|
Ja na Xp i Win7 koristim Microplanet Gravity 2.71b i sve funkcionira odlično
|
Koristim ThunderbirdPortable_3.1.2 i radi kao puska na Visti i Windowsima 7...
|
Do sada sam na win XP-u koristio Outlook Express za mailove i newsgrupe. Sad sam presao na Win 7 64 bit. Za mailove koristim Microsoft Outlook ali za newsgrupe nisam nasao nista slicno OE. Probao sam Opera mail i Thunderbird ali nije mi to bas leglo. Što vi korstite?
|
Ovo i mene muči.Postoji li nešto slično kao OE za win 8.1 za newsgrupe? Sva rješenja mi se čini lošijima od onoga kaj smo imali na XP.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:39. |