![]() |
Jos malo o memoriji
Posto nigdi nema za nabavit a-datu 512/500 triba mi drubga memorija.GeIL PC4200 533Mhz Dual Channel Ultra Platinum Series ;; Corsair 2x512 TWINX XL ;; twinmos 512 pc4000. Koja je bolja memorija za intela i ima li jos koja druga. Hitno!!!!!!!!!!
|
Ne znam, meni Twinmosica ne zvuci lose uvijek je bila na dobrom glasu najbolje u kategoriji ulozeno/dobiveno tj. bestbuy
|
ajde ljudi znan da vas je uvatila groznica subotnje veceri ali meni je hitno. Dajte mi koji dobar savjet. PLZ
|
Corsair,GEIL,Twinmos..sve su to dobre memorije. Al mislim da za Intel ti se ne isplati kupovat Corsair bacanje love. Tu još imaš i Kingmax,Supertalent.
P.S. zašto držiš na Intelu omjer FSb:MEMorija 1:1:confused: |
ovo mi je frend posudija svoje rame a omjer je 1:1 radi toga sta ni ovako kad je fsb na 230 ga ne mogu ladit tako da ovako najvise dobivan.
|
želiš samsung TCCD čipove :D :D :D želiš ih JAKO... DDR600 @ 2.5-3-3-7
: nuts : znači ili corsair XL ili geil ultra X...ili još bolje PQI Turbo....sve stiže u links srijedu-četvrtak |
Ludnica znas li mozda kolika ce cjena bit otprilike. bubni bilo koju cijenu ako neznas
|
vani ti je cijena dual chanel kita (2x512) cca 270$$ (newegg)...corsir xl i geil ultra X
pqi turbo je neki 30$ niže ...mislim da možeš očekivati oko 1100-1200KN za geil i PQI turbo (koji posebno dobro radi na intelu...po anandtechu)...corsir XL ti je oko 1300KN u linksu |
Citiraj:
Memorija koju ja imam je sasvim dobra. Baš sam je jutros testirao. Trenutno je na 522DDR 2.5-4-3-8 i 3DMark mi je skočio na 6506, prije cca 6400. Kada stavim 2.5-4-4-8 ide ona skoro pa do 540DDR, a na 2.0-3-2-6 ide do oko 440MHz |
Iman neku kopiju onog zalmanovog mislin 7000 Cu samo moj kosta 200kn. Fibra mi je kad stavin na 230fsb kad mi prime vrti skoci na 64C° a na idle mi je oko 44 zavisi o temp kucista.
|
Onda ti cooler ne stoji dobro
Stavi AS5 pastu, tanki tanki sloj kroz kojeg skoro možeš slova pročitat |
Stavija san AS ceramic vrlo tanki sloj samo je zavrsna obrada tog kulera totalno losa. ubrzo cu stavit vodeno pa sta bude.
|
Ne mogu se odlucit koje rame da uzmen. A-datu san svugdi trazija tako da od nje nista. Onda koje????
|
jeli ko zna sta o ovoj memoriji corsair, kit, value select, ddr 400 mhz, 2 x 512mb za 1600kn u linksa , ima li ih ko ,na kojin latencijama rade kakve su za oc
|
Citiraj:
ako neznaš šta je to. Upiši taj pojam u google. To puno pomaže Postoji i CPU lapping, ali sa tim gubiš garanciju, kao i sa GPU lapping itd. |
PQI Turbo i G.E.I.L. Ultra-x koji su rami od ovih bolji i ima li koja sema sa cipovima. koji su im cipovi najbolji
|
Citiraj:
po anandtechu PQI turbo je isprogramiran da za intel (čitaj: u testovima daje 1% bolje rezultate :D ) ,a vjerojatno će biti i jeftiniji od geila...tak da mislim da će ti to biti najbolji izbor |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:04. |