![]() |
Spajanje MDA compact III navi na net preko kompa
Zanima me kak se to moze, mogu ga sinhronizirat preko onog windows mobile centra na vista i prebacivat fileove, al' me zanima kak se moze da mob bude na netu, konkretno treba mi radi update koordinata za GPS ?
|
Citiraj:
ovo sam i ja probavao sa svojim HTC-om, za kojeg mi u uputamam piše da se to može ali ja to nikada nisam uspio preko kompa, ali nije mi ni trebalo, kada sam si instalirao program(GPS-tomtom) on mi je sam na prvom aktiviranju našao sve satelite(za 3min) i onda svako slijedeće korištenje ide puno brže, manje od minute! |
Potreban ti je Microsoft ActiveSync na kompu. Dolazi uz Vario na CD-u.
ActiveSync mora biti pokrenut i na kompu i na Variu. Spojiš ih USB kablom, pričekaš par sekundi da se sinkroniziraju i to je to. |
Nije pomoglo kod mene, jednostavno se nije htio spojiti, ali ako imaš wifi, nađi koji hotspot u gradu, ili od nekoga probaj malo ukrasti mrežu i to ti je gotovo za par sec!!!!
Tako sam ja danas napravio, doduše u ZG-u ali svejedno mislim da je to puno jednostavniji način! |
mislim da compact 3 navi nema wifi ,ali nisam siguran. NAjveca mana tog PPC-a.
|
yap, nema ... a ovo sa active syncom sam probao i na svojem mda variu i na compact III navi-u i nejde ...
|
wm6 aku 3.5 ima program zvan "internet sharing" i dvosmjerno dijeli internet vezu preko USB kabela.nije potreban activesync.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:17. |