![]() |
CRT monitor 19" za 120 kn nov-novcat
ovo nije placeni gas vec cisto informacija posto mi doticna firma salje majlove sa cjenicima i slicnim obavjestima
dakle nov novcat monitor CRT od 19" (bar oni tako kazu) zapakiran i nekoristen sa garancijom od 12 mjeseci za 120 kn meni ne treba ali mozda nekome zatreba ili zna nekoga kome treba pa evo da pustim glas u javnost evo sta su mi na pisali u majlu i www adresa " MIRO CRT monitor P-19F98 FLAT Dijagonala: 19" Tehnologija izrade: CRT Max. rezolucija: 1900x1200 Video ulaz: VGA U ovoj akciji košta samo 99,00 Kn + PDV Monitor je nov , original zapakiran s jamstvom 12 mjeseci , dakle ne radi se o rabljenoj robi što napominjem jer bi netko zbog cijene mogao pomisliti na to. U akciji mogu sudjelovati svi kupovinom 1 kom , cijena je fco Varaždin. Želim Vam ugodan dan Rođers " http://www.bencomp.hr/index.php?page...emart&Itemid=1 pa ko voli nek izvoli :D |
977 kn za keš :D
|
Citiraj:
ja sam citirao mail koji sam dobio (vjerovatno na www cjeniku nisu ispravili cjenu) |
Ovo bi se isplatilo uzeti ako je samo 120kn :lol2: (rabljeni su oko 200-250), makar neka cudna marka proizvodaca "MIRO" :stoopid:
Taman za 2. komp koji mi je bez monitora pa bi ga dal staroj na koristenje |
Jel provijerio to tko?
|
hebiga decki kasno sam vam javija sve prodano :fuming:
ja sad zvao na tel kad niko nece :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:26. |