![]() |
Minijaturna bežična tipkovnica?
Kao što naslov kaže, treba mi nekakva što manja tipkovnica uz uvjet da je bežična. Može dolazit i u paketu s bežičnim mišem al nije uvjet. Uopće nemora imat numpad, samo da je što manja. Treba mi za HTPC pa mi je mrsko držat veliku tipkovnicu za te potrebe. Jel ima nečeg takvog kod nas? Logitech diNovo ne dolazi u obzir mada je diNovo Mini baš nešto po mom ukusu. Tolike novce ne mislim davat.
Našao ovo al nije minijaturna... |
|
Tebi dimenzije 450x150x34mm spadaju pod malu tipkovnicu???
|
|
Ma to te ja pitam!
Tnx!!!:care: |
Naručena ova jeftina, bog zna koliko će joj trebat iz Hong Konga.
|
kewl, javi dojmove kad stigne. :chears:
|
Citiraj:
|
trebat ce joj tjedan dana :D
|
Frend preko kojeg sam naručio, veli oko dva tjedna. On si stalno neke gedžete naručuje s eBaya a većina ih dolazi iz hong konga.
|
Je li stigla? Interesira me kako to radi jer i sam tražim tako nešto.
|
Ma došla je još prije više od dva tjedna. Ide samo jedna AA baterija u nju. Iskreno, nisam ju previše ni koristio, i sve što mogu reć je da je mala i da radi. Mislim, treba mi za HTPC na kojem i nema bog zna kolko tipkanja.
Evo fotka. |
Citiraj:
|
Imaš koju za prodat?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako ti imaš nekoliko bolji riječi rado nabaci :) |
Citiraj:
Plastika ko da si kupio neku igracku za 20 kn , sto je najgore radila mi je samo 1 dan i cekao 45 dana , da dobijem lovu natrag. Čtao review da o slicnoj microsoftovoj da je još gora. Na kraju kupio Logitech dinovo edge i sad mirna bosna. |
Citiraj:
Citiraj:
|
http://www.amitech.dk/
eo jedna dobra....imao sam priliku malo raditi s njom i odlicna je...isla je u pakedu sa vodafome media centom (prije par godina)... u zadnje vrijeme ju pokusavam pronaci kod nas, ali nema je... ovo je mozda cak i najbolje rijesenje za mini keyboad, ak se nema love za logitech :) |
Još da ti link radi kako spada... :)
|
Evo kakvu bi tipkovnicu Logitech trebao izdat i za racunala, tj. bas namijenjenu racunalima posto ova isto radi na PC-u. Da je crna i bez Wii oznaka. Mala je i bezicna.
|
Citiraj:
Njegov USB micro-receiver je spojen najbliže moguče - na monitor. |
Po mom guštu bi bio neki od A4Techovih mini i ekonomičnih setova, recimo ovaj - http://www.a4tech.com/ennew/product....cid=127&id=399 Imam jednog miša od A4Tech i prilično sam zadovoljan.
Zna li netko ima li toga negdje u HR? |
Citiraj:
Predobra za HTPC, šteta što prije nisam imao link, probao bi ju nabavit. edit: 80 eura??? ni u ludilu... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:46. |