![]() |
Acer Aspire 1650 - kvar
Dakle ovako radi se o dotičnom lap-u.
Jednostavno se neda upalit - ono mrtav mrtav. Probao sam sve varijante vezane za napajanje i pomicanje komponenti, ali ništa ne pali. Znači pritiskom na power gumb lampica i ekran samo zabljesnu na sekundu - pa ako netko ima bilo kakvu zamisao što bi moglo biti ili što bi se moglo napravit bio bih veoma zahvalan. Mislim znam da se ne ispalti neke novce ulagat u to, ali bi mi ovog trena jako dobro došo tako da bi možda i neki prijedlog nekog jeftinog servisa (naravno ne ovlaštenog jer garancije nema) mogo leći ko budali šamar. LP i svima sve naj naj u novoj... |
predpostavka da je osla maticna.......
|
Da, vjerojatno ploča. Ja bi ga ipak odnio u servis da naprave bar dijagnostiku tako da budeš siguran da je u pitanju ploča. Ako je otišla ploča, ne isplati se ugrađivati novu jer za njenu cijenu možeš kupiti novi lap. Više se isplati prodati dijelove pokvarenog lapa, dodati lovu i nabaviit neki novi.
|
Citiraj:
Tako da sam sada u nedoumici - pa me zanima što mislite do koje cifre bi se isplatilo iči u vezi popravka, a druga stvar je koliko on u ovakvom stanju vrijedi (ono dijelovi, ekran itd) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:07. |