![]() |
Problem - pomoć!
Neznam jel software-ski ili hardware-ski problem, mislim da je riječ o nekom gadnom virusu pa sam zato postao tu!
Dakle, komp mi odjednom počeo sa zaleđivanjem, odnosno najprije stane kursor miša, još par sek. mogu raditi sa tastaturom, poslije blokada cijelog kompa! Zatim mi je riknulo napajenje, kupio drugo napajanje, komp radi, isto sranje se počelo dešavati! Jednostavno par minuta nakon bootanja se zaledi! Pokretao sam ga preko safe moda sa networkingom i isto sranje se dešava, ali dok sam komp pokrenuo samo u safe modu, sve je bilo u redu! Zatim sam pokrenuo spybot i skenirao i čestitao mi na čitoj kanti! Pokušao ponovo normalan ulaz u XP pro sp3 i opet isto sranje!ZALEDI! Help, prije nego ga formatiram, da nije možda riječ u pregrijavanju procesora pa da mi ledi, ali komp radi normalno već par godina! :wtf2::wtf2: koristim ESET Smart Security.... |
Testiraj svaku komponentu posebno. Meni smrdi na pregrijavanje. Očisti coolere procesora i grafe od prašine.
|
Odi u bios i provjeri temperature ak ne možeš u windozima.
|
Sve sam isprašio do besvjesti sa kompresorom, očistio!
U safe modu mi radi evo već dobrih 10 min,to je napredak! Inače bi već zaledio! Sad trenutno sam opteretio procesor sa extractiranjem jednog velikog rar-a i nije zaledio! ? |
Jedan rar će stvarno opteretiti procesor. Uzmi OCCT i vrti sat-dva i onda možeš reći da si ga opteretio.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58941 |
Citiraj:
Ok, probat ću |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:15. |