![]() |
128 ili 265 RAM-a
Upravo to je nagradno pitanje, dakle po mojim odokativnim saznanjima 6800 (vulgaris) sa 256 RAMa i 6800GT sa 128 RAM-a (konkretno Gainwardov GS) kostaju odokativno isto novaca (2500 Kn) pa bi molio vasa saznanja vezano za razliku performansi izmedju gore navedenih kartica
Hvala unaprijed |
taj Gainward GT je ubiti običan 6800....to su idiotizmi cjenika hrvatskih pcshopova
koja to 6800 ima 256mb i gdje je ima za kupiti |
A koja 6800 ima 256ram osim ASUS! :confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
za cijenu te asusice dobiješ leadtekovu 6800GT |
ZRNO! LOL pa kartica je skuplja od leadtek GT a lošija je!! jedino ako joj otključaš sve pipeline !:D
|
Pa kolko sam vidio u testu na ovom siteu, ASUS 6800nu je tolko nabrijana da nije nista losija od 6800GT, dapace pisac clanka zakljucuje da bi radije uzeo nju nego GT, bez obzira na cijenu? :confused:
Jos ako bi joj se uspjeli otkljucat svi pipeovi, lako je zakljucit da bi shishala sve zive ultra kartice,a kamoli ne GT-ice. S obzirom da je to jedina 6800nu kartica koja dolazi sa 6800ultra PCB-om, sanse za modanje u ultru bi valjda trebale bit pristojne. Zapravo odo bas potrazit po netu da vidimo jel ju itko uspio modat... |
phiv
ma da se modati (po forumima su ljudi javljali da su uspjeli) u dosta slučajeva...ali kad gledaš na to ovako >> a) hoću uzeti 6800 (sam PCB je manje bitan za mod jer lako modaš bios i digneš vcore na recimo 1.5V...jedan molex može to podnjeti)) karticu sa memorijom kao 6800GT....pa možda uspijem zmodati b) uzet ću PUNOKRVNU 6800GT (leadtek,gainward) za istu cijenu i dići ju na taktove od ultre ko iz pi*ke :D IMO druga opcija je PUNO bolja |
true ;)
|
Citiraj:
Topla preporuka :beer: |
uvjek radje punokrvno rjesenje (ubilo cemu) od alkemije.
alkemija je dobra za zajebanciju. |
Citiraj:
Druga stvar, navodno da se nakon otključavanja kartice smanjuju overclockerske mogućnosti. Meni se to nije dogodilo na mojoj Albatronki, ali nisam ziher kaj bi bilo sa tim nabrijanim Asusom. Sve u svemu, ja bih i dalje uzeo tog Asusa umjesto GT-ice. :D |
Samo sto asus ima 128 ddr-a , pa sad mozda to trenutno i ne igra veliku ulogu, ali za buducnost...
|
Citiraj:
Zabunio si se. Govorimo o V9999 Gamers Edition. Imaš recenziju na PCE-u. Kaj se tiče razlike između 128 i 256 megi rama, u članku se jako fino vidi gdje količina memorije pomaže, a gdje ne. |
Vidi stvarno :) , samo me zanima kako ce izgledat 6800 ultra od asusa...:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:59. |