![]() |
Monolith Project - JEEEEEZS
Neznam koliko ce to koristiti ovome podforumu (ako moderatoru bude smetalo neka brise) ali neka se nade....
Mod: http://forums.overclockers.com.au/sh...d.php?t=744914 Vodeni blokovi: http://forums.overclockers.com.au/sh...d.php?t=744978 |
OMG oO
Nema toga kaj čovjek nije naštelao, a da se može vodom hladiti, anbilivbl :care: Pf, čudim se da pržilica nema svoje hladenje :D |
vrlo zgodno.al mislim da je malo pre detaljno vodeno napravio i toliko cijevi :S
|
Fale waterblokovi na memoriji! :banned:
|
Citiraj:
|
Dobro sta nije stavia waterblokove da hlade przilicu i ventilatore :) koji Bog :goood::goood: :aw: :awe:
|
Mogao je i blokove postaviti na radijator i ova deblja crijeva...
|
Sposoban čovjek, svaka mu dala na tome.
Mada je na kraju dobio ružnu spodobu, šuma crijeva... Lik je spalio PSU; htio je i na njega staviti hlađenje :D Dobro pa da samo hlađenje nema svoje hlađenje :D |
i onda treba zamijenit procesor, hmm da :D tjedan dana ostanes bez kompa :)
doduse neke ideje bi mogao pokrast, mislim da je vrijeme da se uhvatim kante opet :) |
Citiraj:
Čovjek ima skill ali je pretjerao u mnogočemu. |
Citiraj:
|
Pretjerao je odmah u startu kada sam vidio da je razje... klimu :) :stoopid:
Ali sto je da je mod je u najmanju ruku brutalan... |
Citiraj:
Citiraj:
Yupp, svaka njemu čast na znanju i volji |
velika volja, veliko znanje i vještina ali i previše u detalje ušao lik :D
|
Gledam i ne vjerujem. Skill do neba.
:respekt: tko god bio. |
al mi se nekako cini slabo to hladnjenje, uzme tanki bakar i samo zalemi malu cjevčicu, bez veze :D
ali respekt jer nisam vidio wattercooled everything :D |
Pa bolje da je na bočnu stranu kutije stavio kaminoski hladnjak sa ventilatorom hehehehe
|
sve super ali ima malo previše crijeva
svaka čast tipu za trud mogo je sam cijeli komp stavit u zamrzivač i gotovo |
lol...brutala...i home made kučište :)
|
komotno je mogao strpat klimu u komp
|
ma najbolje stavit cijeli komp u škrinju..d:
|
Ovo može stajati u riječniku pored overkill! :)
|
Monolith Project, ha? Plagijator! :banned:
|
Majstoru svaka čast, frend je jos davno davno dok sam ja u osnovnu isao takvo cudo slicno slozio, al ovaj gore je majstor.
Uvijek pozelim krenuti u nesto takvo, ali razum prevlada...jedva :) |
Koja idiotarija, nemrem vjerovat. Podsjeća me na onog lika koji je instalirano koju stotinu OS-ova na jednu mašinu. Mislim, kaj se ljudi više ne znaju drogirat il' tak nekaj?
Još idiotskiji su moderatori na tom forumu koji dozvoljavaju onakav način postanja. |
Dečko je car...kolko je tu truda uloženo...mislim kako god to izgledalo trud i znanje je ono što ja cijenim:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:57. |