![]() |
CoD2 fps problem
Pozdrav!
Igram CoD2 već dugo vremena. Prije tjedan-dva mi se počelo događat da mi fpsovi počnu drastično padat, kreću se 80-100. neidu prek 100. Reinstall coda nije pomogao. U međuvremenu sam reinstalirao windowse zbog nekih problema i kad sam opet instalirao cod, sve oke, fpsove lockam na 250 i igram normalno. Čak sam na low postavkama imao 500 fpsa u zatvorenom. Sad odjednom mi se opet to počelo događat, znači fpsovi se kreću od 80 do 100. Sad nemogu ni na 125 lockati. Pa sam zaključio da ih nešto "blokira" iz kompa.. Sad je pitanje što ih to točno blokira? Jel je netko imao sličan problem? Meni je neigrivo s tolko fpsova.. s m1 pucam gotovo ko s kara.. Btw. igram na dx7, 1024x728, aa 2x U cfgu je sve oke: com_maxfps 250, r_polygonoffsetscale 4 i r_polygonoffsetbias 16, multigpu, sve je to namješteno, tak da nije u tome problem. |
a da navedeš koju konfu imaš. koje sučelje... I jesi li nešto stavljao na komp prije neg što ti se to desilo. Meni se isto tak događalo na cod2 i cod4, vista... Imao 333 lock i najednom pada fps dp 60, 70. Jednostavno izbrisao drivere, stavio neku stariju verziju, izbrisao te i ponovo instalirao koje sam koristio prije deinstalacije, prve. I sve se smirilo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02. |