![]() |
FTP mi neradi
Probao sam 3 razlicita programa za FTP(filezila,SmartFTP Client,bladeftp).Nijedan mi ne radi neznam zasto.Nikako da se ulogiram na server.Stalno baca errore i diskonekta me (connection time out i sl stvari), nemam firewall...probao sam i mjenjati portove ali nista...ima tko kakvu ideju?
|
Za cega ti treba FTP? Jesi to kupio hosting ili pokusavas nesto uplodat na neki free? Jer ako je free onda zbog toga ne mozes
|
otvorio sam free na byehost i nemogu nista uplodati, a dobio sam podatke za upload i sve ali to jednostavno neradi, nemogu se uopce spojiti na server stalno me odbija
|
uploadanje na free server zaboravi, vecina ih odbija ista primiti, bez obzira sto si dobio podatke, tako da... nije problem sa FTP programima nego sa tim free hostom
|
Nije točno.
Ja sam koristio besplatan smještaj na Byethostu i FTP je funkcionirao bez problema. Doduše, kada sam htio uploadati nešto preko lapa (wireless) onda je i meni FTP klijent (Filezilla) izbacivao razne nebuloze, dok je preko drugog kompa na žici sve uredno radilo. Razlog tome nikada nisam doznao niti sam se previše sa time zamarao. U hitnim slučajevima uvijek se FTP-u može pristupiti u browseru preko cPanel-a. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:27. |