![]() |
prijedlog: post sa snizenjima, best buy i sl.
Bilo bi korisno kad bi se napravio post gdje bi korisnici stavili kada bi primjetili da ima nesto na akciji, snizenju neke povoljne kupnje itd.
:kafa: |
Abitove matične su na rasprodaji u HG Spotu, ako je vjerovati cijenama na njihovoj stranici.
|
nije loš prijedlog, i u Vemilu je sniženje na grafičke kolko mi se čini.
@1v@n da, gledam i nekužim kak su abitice tak jeftine... mogo bi ubost jednu-hint? |
Pogle moj avatar :D Abit je prestao s radom 31.12. Uzeo bi si ja jednu P35 Pro, ali onda moram dizati ponovo i vistu i hackintosh, a to mi se sad fakat ne radi pred vrijeme ispita.
Da se vratim na temu, Links je uveo gotovinski popust na sve oblike plaćanja. Dakle, platite karticom i opet dobijete onih 10-ak% popusta kao da ste platili kešom. |
Citiraj:
Neznam koliki je problem ali bi bilo dobro stavit na neko vidljivo misto da bude sto veci odaziv i sto vise dobrih informacija. |
Mozda da se stavi na trznici neki sticky akcije,snizenja i best buy i stavi se recimo tablica koju bi netko trebao azurirati(tipa datum,ducan,naziv komponente cijena,isto tako bi bilo dobro napraviti takvu tablicu za best buy komponente grupirano u amd i intel based)
ja mislim da bi to mnogo smanjilo stalne upite sto kupiti kada gdje kakva konfa do xyz para i tako... fakat nije losa ideja :goood: |
Citiraj:
;) (thread - http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63604) |
I ja se slažem, slučajno na nabavi se da naletit na dosta zanimljivih ponuda.
Ali onda se znai desiti da se nazove prodavač i kaže da je cijena njegova greška ili da su artiki rasprodani... |
Pa otvorite, ko vam brani :D Napravite thread, počnite pisati informacije, lako se to stika kad sve zaživi.
|
Citiraj:
ja to nigdje ne nalazim na stranici.. |
Po meni nepotrebno , ionako znate svi surfati po stranicama trgovaca i vidjeti kaj ima :)
Links mislim da daje nekih fiktivnih 12% , i cijene koje su na webu su kao cijene sa tim popustom , do prije par dana su bile viša i niža cijena , naravno niža je bila gotovinska ... |
kaj oćemo ili nećemo?di bi to stajalo?u kojem podforumu?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
POmozite oko grafe!!!!
zanima me jeli ova grafička best buy http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTem...&Sifra=1130165 , koristio bi je za gejming, jeli ona idealan izbor za mene???? pomozite:fala:
|
Zasto 2 ista posta kada ti je tor premjestio ovdje.
|
Citiraj:
Edit: sada vidim di je postao. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Heheh tor BAN u akciji :D Citiraj:
Ideja uopce nije losa, nesto kao putokaz gdje se sto nudi povoljnije. Podrska admina je tu pa onda decki krenite. Naravno bez ovakvih gluposti u temi Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |