![]() |
HP Globalno jamstvo
Pozdrav
Zanima me dali gore navedena stvar funkcionira u Hrvatskoj. Naime u Londonu sam kupio laptop sa globalnim jamstvom i na HP-ovoj stranici na warranty checku se vidi sta je i do kada pod jamstvom. dali s takvim jamstvom mogu otici u ovlasteni HP servis u RH . |
Citiraj:
|
8710W GC124EA
|
Možeš pokušati. Koliko sam čuo, dosta puta se događalo da su naši odhebali takvu garanciju.
|
90% da nula bodova.
|
Možeš...
|
Citiraj:
|
Mislim da nema problema. Jedan moj molega kupio je laptop u firmi koja više ne postoji (laptop centar u Osijeku) i bez problema je ostvario jamstvo u servisu kod ovlaštenog distributera kad se pokvario. Ne sjećam se sad koji je distributer u pitanju, ali čini mi se slična situacija.
|
Citiraj:
Iliti, sumnjam da su bili i uvoznici / distributeri istog, van partnerstva s HP Hrvatska. |
Možeš sigurno ostvariti jamstvo.
Dotični model se prodaje u hrvatskoj tako da nema problema. bio bi problem da imas notebook kojeg nema u hrvatskoj onda nebi priznali, zato jer nemaju dijelove na lageru da ga poprave. Inace za provjeru jamstva njima samo treba PN i SN ako se ne varam i putem toga sve vide. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Glavno da se moze :) :no2drug:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37. |