![]() |
Net u Njemackoj
U Njemackoj imaju internet 32Mb download i 2Mb Upload+ fixni tel neogranicemo pricanje za 19 €..a mi za 10 puta sporiju uslugu vise placamo :lol2: kontam to kod nas nece jos 5god
|
Dobro kontas :).
|
Citiraj:
|
S tehničke strane, kod nas to mogu uvesti sutra da žele.
Al zašto to nije tako? Pa, siromašna država, prvo nas dugo muzu na 56k, pa muzu na ISDN-u, pa nas muzu što više mogu na ADSL-u... Ista situacija kod moje tetke u Austriji: 29€ mjesečno, a uključeno: - Flat - 16Mbit download - 8Mbit upload - Flat telefon za sve mreže u Austriji u trajanju od 3000 minuta mjesečno - 90+ kabelskih programa Život je fer? NOT! |
Ih naivca, ovo je još uvjek balkan (namjerno napisano malim) i tko zna do kada će vrijedit ona Deri Mujo. . .
|
to je 32Mbit download ?
i da, dobro si pretpostavio fora je u tome što za adsl treba telefonska linija koju praktički svi imaju i ne treba toliko uložiti u novu infrastrukturu, a za optiku (100mbit) bi trebalo vuči kabele po cijeloj HR što bi naravno bilo skupo |
Citiraj:
|
Zadnje veće ulaganje u opremu su imali kad se "zavidavalo" centrale u svako selo sa pratećom karavanom ždranja i zamagljivanja bee mašinerije, al to je bilo prije poklona švabama. Ovi potonji skoro nisu ništa nova uložili samo nose profit vani.
|
A i nije da ih konkurencija bas nesto gazi pa de se moraju zurit :). Cjede nas dokle god mogu :(.
|
Ajde dosta jadanja po forumu kako svabe/janezi/japanci imaju bolji net a mi jadnici nemamo nista!
|
Optika se navodno vec testira...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:43. |