![]() |
MSGW Core Revolution
Brate mili, sve je to lipo ali za 30 somova bi i jobs pustio suzu :D
|
i naravno za 15 000kn složiš 3% sporije računalo...
|
realno gledajuci takvo ruglo nebi htio ni na tavanu. đizs krajst pa kao da ga je Ray Charles sastavljao.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Zanimljiv tower u svakom slučaju,to je baš ASUS-ov case krešo?
|
mislim da ti plavi asus-ov bočni logo veličine saturna i natpis u specsima govori kako se radi o asus kejsu.
inače nemam komentara na predivnost dotičnog... kud je ružan, tud je još i od msana, ali ajde bar će bit mp4 playera po redakciji ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: nije taj...ovo... http://www.rainbow.hr/proizvod_overview.html |
Citiraj:
|
da, samo je razlika kad žena kaže da kupuje neko kućansko pomagalo (ili ne kaže, nego samo kupi i laže o cijeni) ili kad ti kao sin/otac/muž kupuješ nešto za sebe.
think about that :D |
Citiraj:
|
hehe upravu si...blago onom kome se stara voli računare..
|
hm, najzanimljivija mi je cijena tog proca u nasih rvackih dućana
|
Nije ni "loša" s obzirom da je prije koji tjedan taj procesor koštal malo prek 10.000 kn, a kad ste već spomenuli usisavače, ovaj bi mogel biti jedan od skupljih modela.:)
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
e kako je dobro kuciste :goood: |
Tko ima masla i njim muda maže :rolleyes:
Isto tako vrijedi za ovu konfu. Po meni je case očajan, isto tako ja nebi uzimao Raptore, ali već kada ljudi troše neka troše. BTW sve je to ok, ali kada ga kupiš onda još moraš uzet i monitor :D |
dva-tri barem...
|
Citiraj:
|
lol haterz, pa makina je složena baš onako kako to rade firme poput Falcon Northwest i slicne, osim gangsterskih airbrush insignija na kućištu fkors. tako pljuckati, pa to nije heuropski... prestiž brate, ako već nemamo pojma a onda zbog tatinih para imamo pravo na prestiž
|
Citiraj:
Blade Runner:respekt: |
Sve je to divno no zbilja mi ne ide u glavu kaj tu vrijedi 30k kn
proc, ploča, RAM, grafa i dva užasno skupa Raptora koštaju u maloprodaji oko 20k di je nestalo još 10k? |
ASUS:). Sad će netko reć case,ma odma sam ja rekao da je to zanimljivo rješenje.
Koliko može biti PSU + rješenje za hlađenje + optika? Sve je u imenu,evidentno. Zar nije autronic imao prije ovakve konfe? tipa 20+ k kn.. |
Citiraj:
možda i hardcore spada u tu grupu pošto su tyan i creative labs radili na mbo posebno za njih. ovo ja najobičniji komp složen za sat-dva vremena od brutalno skupih komponenata. (točka) |
PSU košta vjerojatno oko 1k kn
650W model je oko 900kn, OEM je Delta IMHO kao što su i rekli u članku neki Antec bi bolje pasao |
Ma da mi je samo Alienware case..neću ništa drugo. Ima li ih zasebno kupiti igdje? Da nije u sklopu njihovih konfi,u biti bolje pitanje..čiji su to caseovi?
http://www.alienware.com/products/al...de=SKU-DEFAULT Može crnocrveni ovaj,mama..please:). Tata? Samo case. |
nema zasebno, ima očajnih kopija tipa frontier i sl.
|
Citiraj:
|
@BR:Misli na moj sig :D, ne na tvoj nick...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:13. |