![]() |
DA LI JE OVO MOGUCE?HITNO PLS
Neznam bas kako bi objasnio problem, ali probacu ovako:
Imam asus eee pc koji ima 4 gb ssd memorije i imam desktop PC sa 160 gb hdd-a. Sada ja sam mislio mogu li ikako napraviti da jedan dio harda sa mog kompa koristim kao LOCAL DISK (ili vanjsku memoriju) na laptopu(asusu), preko LAN-a. Trenutno sam napravio samo da sheram odredjene foldere,ali nazalost tako nemogu tu npr. instalirati igru.sada da li bi se to moglo ikako izvesti?Na asusu imam Win XP HOME, a na desktop PC imam Win Vista Home Basic. Hvala za svaku pomoc i savjet! Pozdrav!:respekt: |
mozda da ih spojis preko LAN-a, pa ucitavas programe/filmove/igrice preko shared diska... al onda bi moro to ucitat sa shared diska u temporal folde...:stoopid:
il da kupis, ima onih prijenih hard diskova i me-trou... il stick od 16gb... a za djeljenje harda, cekaj nekog pametnijeg |
remote desktop :) samo ne znam koju igu ces tako moc igrat...
|
..sve bolji od boljeg
|
USB disk ti je najbolje rjesenje u ovom slucaju, a ako nemas za njega, ili ne zelis tu kombinaciju, mapiraj na EEE-u share s drugog kompa kao mrezni drive i to bi trebalo raditi (mrezni drive dobije svoje slovo, npr. D:). No, racunaj da si ogranicen tek teoretskom propusnoscu 100 Mbit/s mreze (u praksi je to oko 10 MB/s max), a to ce ti rezultirati prilicno sporim ucitavanjem igrica i programa.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |