![]() |
Staviti ili ne SP2, pitanje je sad?
e ovako, nabavio sam Windows XPinstalaciju sa integriranim Servicepackom 2, i directx9c, pa me zanima iz vaših dosadašnjih iskustava, da li je pametno stavljati, i ako da, na što treba obratiti pozornost kod instalacije i postavki?
i naravno, ako ne, zašto nije dobar? btw, da li mogu napraviti samo upgrade ovih starih win, bez da formatiram disk? fala |
Definitivno stavi sp2 ako si na netu dosta vremena
Najbolje da formatiraš pa staviš friške |
pa na netu, prilično.
sinoć sam tražio nešto, i odmah mi se naljepio onaj "search" mater mu ljubim... stavit ću ih. e a što se tiče kakvih savjeta kod instalacije? nešto što treba uključiti / isključiti? |
Ma samo pići :D
|
i ja dajem glas da se stavi SP2
|
jel istina da norton ne radi s sp2?
|
norton je zadnje smeće
|
ne vidim neku prednost sa Sp2, ni na netu ni ovako:(
|
onda si koliko mi se čini jedini
|
Citiraj:
|
Uglavnom bi se složio...
Citiraj:
|
Pa gle ako odmah nakon instalacije isključiš u servisima security centar i firewall, staviš neki ozbiljniji firewall (outpost, ZAP) sve super. Pokrpane su neke rupe, nešto novo je dodano, imaš odmah dirx 9.0c bla, bla, bla i sve super. Oko 80% problema uz SP 2 je vezano uz security centar tako da njegovim gašenjem (potpunim) dobiješ koliko toliko pokrpanije windowse i sređenu stvar s nekim propustima u ranijim verzijama.
|
Pa prva stvar nakon instalacije , je stavljanje ZA Pro-a i NOD-a:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
SP2 - ne pakovati :) prošao sam brdo foruma i ekipa ima dosta problema nakon instalacije SP2....sa raznim programima, igrama, antivirusima i sl....čuj, ja testirah onaj SP1 kad je izašao i mogu ti reći da su sa SP1 moji Win XP Pro usporili za oko 15-20% (i ne samo meni)...tako sam ga laganini otkantao...SP2 neću ni primirisat....na kraju krajeva, uvijek imam instalirane XP na dve particije zasebno - jednu za surfanje i jednu za rad...ovi za surfanje imaju instaliran Kaspersky, Bitdefender Pro, Adaware i Spybot i bole me.....:clap: :clap:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bez SP1, ili novijeg nemas ni podrsku za HDD veče od 137 GB.
|
Ma čuj sve se da srediti. Instaliraš SP, pogasiš ono što ne treba i super. Lako je imati winbloze bez SP1 ili 2 ako se na njemu surfa, igra i tu i tamo napiše neki doc...
|
SP 2 ne volim i ide mi na živce kad me stalno na neki ku... upozorava i moglo bi ovo ili ono.:grrr:
Iskreno ne volim niti XP kao ni oni mene. XP = YUGO:D Za net imam Win ME sa NOD32 i ZA Pro jer za njega više ne rade viruse, XP i 2000 za nešto raditi. I da završim: SVE JE TO VELIKA PREVARA BIL GEJTSA DA NAM ZAGORČA ŽIVOT.:D :beer: |
uff, ja iz jednog relativno jednostavnog pitanja, opet napravim gužvu.. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:19. |