![]() |
MacBook Wheel ~ Revolucionarni novi Apple bez tastature !
|
Bas danas sam to vidio, odlicno :goood:
|
:lol2:, ček ček, a ovo stvarno ima i ekran?!?, ja reko ici ce na slusalice :banned::D
|
na prvi čas pomislio da je i stvarno :D
|
Da, revolucija zbilja. S tim ti treba valjda pol sata da napišeš par rečenica...
A dobra je i primjedba voditeljice na vijestima, na kraju: "It remains to be seen if the wheel will catch on in the bussines world where people use computers for actual work and not just dicking around." :D |
Citiraj:
I Sudoku killer je ubojica:roller: |
lmao
|
Di tog ima za kupit? :D
|
u ducanu :D
|
Hahah, odlicno! :D
|
Prvo sam pomislia da se radi o nekoj šali..:wtf2:
|
Kad vidim nešto od Apple-a uvijek mi padne na pamet susret s jednim starim, iskusnim molerom; stojimo ispred zgrade a preko puta zgrada gradske tržnice, cijela friško ofarbana u nevjerojatno ružnu isprano-zelenu boju, potpuno nejednako nanesena boja, negdje pri vrhu nisu ni prešli bojom....ma katastrofa.
I 5 minuta ja pričam majstoru protiv te firme, kakvi su to majstori, pa moja baba bi bolje okrečila zgradu, bla,bla. Jedini njegov komentar nakon mog monologa je bio: "E moj dečko, biti majstor nije napraviti sve savršeno, treba sfušariti, da svi zastanu kako je to loše i onda biti majstor pa to naplatiti." Okrenio se i otišao. Živio Apple! |
Mala skola Vizažovog humora za sve bisere -> The Onion is an American "fake news" organization. Znam da sam partibrejker, ali... :D
|
:D
Ovo nebi trebali napraviti nikada ;) |
Al onaj lik je prejak; "I'll buy almost anything if it is shiny and made by apple" :D
|
kakva pizdarija...tip još kaže "it's that simple!" a treba ti 5 minuta da napišeš 2 riječi :D kakvi kreteni,majko mila!
|
Citiraj:
Meni je jako isto i World of World of Worcraft :D :D :D |
Opet apple ide u krive vode. Bas kad sam pomislio da ce prestat s tim inovacijama i nastavit prodavat fency laptope i kompove (sto im dobro ide) oni naprave ovo. OMG
Jel mozete zamislit da igrate CoD na ovom cudu? :D |
Izgleda da nisi shvatio da je to prilog napravljen od Oniona, tj. sprdačina. Čitaj malo gore.
|
Fascinantno,... Rijetki skuze foru :D
|
nemogu vjerovati da ima ekipe koja ne kuzi da je to zejebancija.
Odma banove podjeliti doticnima, razlog očit. |
E dok ja skontam. :roller:
|
Citiraj:
evo ban za index onda :lol2: http://www.index.hr/vijesti/clanak/v...ci/416817.aspx |
Citiraj:
Citiraj:
jesi li pročitao to što si linkao? oni nisu 'popušili' ;) Citiraj:
|
updejtali su kasnije :D trebao sam uzeti ss :D
|
urnebes:D
najsmiješnije je koliko ljudi vjeruje da je Apple stvarno sposoban napravit to sranje:roller: |
hahaha, predobro :D
|
Imam takvu nokiu bez tipkovnice 7280
http://www.infosyncworld.net/resourc...a_7280_i00.jpg I od tad više nikad niš bez tipkovnice |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:09. |