![]() |
Ne telefonirajte ponedjeljkom od 15 do 19h
Udruga Juris Protecta i nekoliko potrošačkih udruga optužili su Vladu da
pomaže T-comu u kontroli hrvatskog tržišta fiksne telefonije i zloupotrebi monopola te zatražili da bez odlaganja stvori uvjete za alternativne operatere u fiksnoj telefoniji. "Pretplata za fiksni priključak je previsoka za hrvatske prilike i trebalo bi je sniziti na trećinu postojeće pretplate", stoji u priopćenju. Vremensku obračunsku jedinicu za telefonske usluge u fiksnoj telefoniji na nacionalnoj razini trebalo bi sniziti sa sadašnje minute na 20 sekunda. Udruge pozivaju sve pravne i fizičke osobe u Hrvatskoj da u znak prosvjeda protiv zloupotrebe monopola smanje korištenje fiksnog telefona na minimum, a obustave svako korištenje telefonskih usluga ponedjeljkom od 15 do 19 sati. :beer: |
roger :rambo:
|
Roger that
|
Oki doki:D
|
pristajem.
Samo se bojim da ce se odazvat 0.01% korisnika na prosvjed :rambo: al i to je dobar pocetak :beer: |
Ionako pričam na fixni samo jednom tjedno (dok naručujem pizzu)...
In your face DT! :p |
Ja ne zovem nikoga . . . ako telefoniram onda to mene zovu pa me boli johnny za novac . . . . A mobitel . . . :d nikako ne uspijem potrošiti bon od 50 Kuna za tri mjeseca . . .
što se tiće ptretplate . . . .ebo im ja svega i svačega . . . 60 za običnu liniju, . . . internet je skup . . . telefoniranje u inozemsktvo nigje tako skupo kao kod nas i onda još na to sve dolazi PDV . . . . Pa nismo trebali pustiti Deutsche Telekom u hrvatsku . . . jer se znalo da imaju dugove zbog onih glupih UMTS licenca . . . i sada vuku novac od tamo gdje ga nema . . . a i u njemačkoj je skup telefon kod DT-a. Prije je sva pretplata bila oko 50 Maraka a sada ti je oko 90 Eura . . . Ako to nije skupo onda nemam pojma šta je. Anyway . . . |
Da, fiksni je jedino dobar za naručivanje pica...
|
"Malo" sam skeptičan da će biti neke koristi od toga.
A iza 19h udri po telefonu:fuming: |
HT je prije nego kaj je kupljen od DT-a digo cijene za 1 lipu i smanjio obračunsko vrijeme s min.3 min na 1 min.
|
Ma i ja mislim da nebu niš od toga al ajde :D
|
ja sam se suzdrzao.
Cak i od interneta :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:29. |