![]() |
Problem - maticna ili?
Nakon spajanja napajanja automatski se pali vent na CPU, krece sa boot-om i ne ide dalje, nakon nekog vremena se gasi monitor...
Probano bez icega na maticnoj(klasika test...) Ako je problem u maticnoj, da li postoji neko rjesenje i ako netko zna koje? Maticna je ASUSTeK P4P800-E deluxe(stara...) hvala unaprijed |
Ostatak konfe?
|
p4 intel 3,0 (ispravan, isproban na drugoj ploci)
400WATX - ispravno (probano na drugom) x plocica memorije -ispravne ATI radeon...ispravno... problem je definitivno maticna, samo me zanima da li postoji neko rjesenje ili pokusaj rjesenja... - problem je isti kada se uklone svi jumperi sa ploce i sve komponente, znaci nije potrebno paliti "komp" na power button, nego se sam upali (vent na CPU..) cim se spoji i upali napajanje...ploca je na stolu i traje "dijagnostika"...zanima me da li je netko imao isti problem i kako ga je, ako je, rjesio :fala: |
jesi resetirao bios ?
|
jesam, preko nekoliko puta, preko baterije i preko jumpera, problem nije nestao...
|
Di stane kod bootanja?
Kad se izgasi monitor, dal prestane ventilator raditi? Daj spoji pc speaker da cujes post codes...ako ih ima jesi nasao ovaj link? upute za maticnu, datoteka e1867_... e znaci english |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:59. |