![]() |
Problem slike na monitoru
Ovako prije mjeseca dana dobia sam novi komp te ga stavio u kućište od starog . I jucer idem sastavit stari slozim sve ljepo (bar se nadam) te idem upalit komp . On se normalno upali ali na monitoru nema slike .
Grafička radi testirao u prijatelja te monitor radi , njega koristim i na novom kompu. Sad me zanima od vas koji ste dosta iskusniji od mene u cemu bi mogao bit problem ? ako vam treba još koja informacija samo recite.. |
prvo navedi konfiguraciju (koliko sam skuzio imaju dvije)
Pa navedi koji je monitor u pitanju... Pa navedi jeli se išta pojavljuje na ekranu ,jeli radi u stand by modu .... |
Konfa je : intel pentium 4 1.8 ghz , geforce 6600 td , 1 gb rama , neki hd 40 gb
Monitor je crt , samsung , syncmaster 755dfx Mislim monitor radi na njemu sam trenutno al kad ovu navedenu konfu ukljucim na njemu nema slike ... |
Koje napajanje?Jesi prikljucio sve naponske kabele (imas li 4 pinski prikljucak na ploci,jesi ga spoio?) Jesi provao slozit sve na stolu izvan kucista?
|
Svi kabeli za napajanje su spojeni , na grafickoj i maticnoj , hard itd.
|
Ako graficka 100% radi onda probaj s drugim napajanjem ,ako je opet ista stvar onda je matična u banani...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:19. |