![]() |
LEADTEK DTV1800 h
neznam jesam li pogodio grupu , ali imam poblm s ovom tv karticom ...to je hibridna kartica , ....radi mi analogna tv i fm radio , a kod digitalne tv mi nadje programe hrt 1 ,hrt 2, rtl , nova tv, ali kad ih otvorim samo crna slika...Da li je neko imao slicnih problema....??:wtf2:
|
promijeni renderer u opcijama
btw. da nisi možda odabrao neko drugo mjesto za pretraživanje kanala? |
.... hhhh ...
hm....na kojem rendereru treba biti ??? lokacija mi je croatia, zg ...
uostalom evo slika.... evo da vidite i kako bude crna slika ... |
a tko je tebi rekao da ti uopće hvataš DVB-T signal :D ?
|
pa vidio sam vijest na novogradiskom portalu jos prije pola godine da je pusten u rad odasiljac s psunja...a i cuo sam da neki vataju digitalnu tv preko ovih prijamnika....
a i kako mi moze naci programe kad ih skeniram ako nemogu hvatati dvb-t signal ???:hitthewal: de ak ima neko da se kuzi u te stvari nek mi odgovori , dali ja mogu hvatati digitalnu tv preko ove kartice i kako..??? |
ajd probaj kao mjesto odabrati požegu i ostala okolna mjesta (ona koja su ti bliže od Zagreba)
a postavke su mi ove: http://www.imagesforme.com/show.php/285626_Leadtek.png |
sad mi nenadje ni na zg ni pozega ni slavonski brod...postavke su iste.....samo kad ga upalim pojave mi se prvo ona crna slika ...nest odasiljaci i to.... a kad odem na izbor onda mi je kao pronadjeno oni 8 programa, svaki po 2 puta....
jel bitno kakva je antena spojena??? |
nadam se da nemaš sobnu antenu...
|
imam...sta je to neki problem ???
|
je.
jer neka ugrađena pojačala u sobnim antenama blokiraju DVB signal. (ista stvar je i sa utičnicama u zidu, neke filtriraju DVB pa ti on ne dolazi iako kada spojiš drito žicu koja dolazi iz antene u PC, sve radi. pa se moraju mijenjati onda utičnice u zidu za druge koja propuštaju signal) spoji onu običnu logaritamsku vanjsku za 50ak kn. http://www.imagesforme.com/out.php/t285740_045.jpg |
Ja imam 1800h i bez problema lovim digitalni signal. Crna slika koju imas ti je rezultat slabog signala. Osim ako nemas odasiljac u blizini, vanjska logaritamska antena s pojacalom je obavezna. Nemoj skenirat programe, nadji na stranici odasiljaca i veza koji ti je odasiljc najblizi i manualno dodaj njegovu frekvenciju u winfast pvr.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:28. |