![]() |
CRO COP vs Korejski div CHOI
Choi: Cro Cop me ne može dosegnuti, nemam nikakvog straha od njega!
KOREJSKI borac-div u ultimate fightu, 218 centimetara visoki Hong Man Choi, izjavio je na press-konferenciji da nije zastrašen vještinama Mirka Filipovića. U novogodišnjoj noći Choi će se u Saitami, u sklopu turnira Dynamite 2008, sučeliti hrvatskom borcu Mirku Filipoviću. "Nemam nikakva straha od Cro Copa, ni u kojem segmentu borbe. Znam da je tema večeri “Hrabro srce”, kao što znam da je moja hrabrost u prošlosti dovođena u znak pitanja. Navijačima koji će me doći podržati obećajem veliku borbu" - rekao je nekadašnji hrvač, koji po K1 pravilima iza sebe ima 17 borbi i 12 pobjeda. Na pitanje misli li da se Filipović vrhunski pripremio za meč obzirom da je za sparing partnera angažirao 215 centimetara visokoga bivšeg košarkaša Franju Arapovića, Choi je odgovorio negativno: "Cro Cop me ne može dosegnuti. Garantirano!" |
ok budemo vidjeli
p.s fajt je u 12? |
Ajde neka dobra duša koja ima tv karticu nek snimi meč, pa uploada na net.
Hvala !:chears: |
Citiraj:
|
biti ce striming samo neznam tocno stranicu postam kad nadjem :D
|
ajd ja ću uploadat na YouTube, samo ćete se malo načekati jer mi je upload totalno u banani
|
Citiraj:
A mozda i doma ostanem pa pogledam kaks pada...:beer: |
opet ce crveni izgubit ... xD
|
Nadam se da se Mirko neće opet igrati skrivaca i izmicanja.
|
|
evo, stavil sam snimat...al nest me zejebava software za tv pa ima sanse da zajebe :lol2:
|
dnevnik.hr prenosi live streaming sad gledam, na poslu sam.
|
ovo morate vidjet,kao da se klinci od 10 godina tuku
http://www.youtube.com/watch?v=5o7lr...eature=related |
Ko su ova dvojica manjih kaj su se upravo fajtali? Kako ga je zašoro... Koljenom u skoku, jebote...
|
|
evooo gaaaaaaa!!!!
|
A bokte kolki je ovaj:D
|
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
POOOOOBJEDA!!!!!!!!
|
OWNED!!!!
|
Ovo je bilo prebrzo hehe
|
Dosadna borba ali ajde barem je Mirkec pobjedio. :D
|
Bezveze, trebo je sudac dozvolit da ga mirko još malo udara dok je pao. Zbog publike.:D
|
Nije najslavnija pobjeda ali je pobjeda...dobro je :)
|
@Vejita: velis nije bilo napeto ko fajt Goku ss4 vs Baby Vegeta ss3 :lol2:
|
Jel mrtav?:D
|
ma zajeb...nista od snimke :(
trebam novi softver za tv karticu nabavit |
Citiraj:
|
heheh ko bi rekel... cestitke Mirkec ;)
|
Čestitke Mirku. Borba baš i nije bila nešto ali pobjeda je pobjeda. Nadam se da će se sljedeću borbu popraviti i boriti kak spada.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:14. |