Baja 001 |
30.12.2008. 02:40 |
Citiraj:
Autor
(Post 1233012)
od opreme nemam bog zna što, ali kvalitetno je. pre amp i amp na 2 kutije 5-sistemaca, drtio u matičnu. nisam promijenio puno playera, ali od onog što sam prešao, WMP najmanje iskrivljuje zvuk, pa sam na tome... foobara, ha?
|
Pa to je sada stvar playera i podešenja.
Ako nisi probao Foobar, probaj i nećeš više poželjeti WMP (naravno daj mu šansu na par dana;)). Imaš čak i ovdje na forumu par tema o namještanju Foobara ;)
Citiraj:
Apropo plejera, meni je winamp i dalje bog i batina. Doduše, ja sam jedan od onih koji zna što želi slušati trenutno pa su mi library-ji i slične fore totalno bezveze. Plejer mi koristi isključivo za puštanje mjuze i ništa drugo. Al svakom njegovo.
|
Winamp je samo hrpa SWa kao i Nero, koji su iz verziju u verziju sve sporiji, a u biti rade isto ako i 5 verzija prije :smoke:
Isto tako ako imalo imaš znanja/volje za konfiguriranje i upoznavanje Foobara, te kasnije proširivanje prema svojim potrebama neće ti pasti drugi programi na pamet ;)
Što se tiče kolekcije, volim da su urednu tagovi, isto tako i file nameovi, a prema tome i importana kolekcija. Isto tako lakše mi je nešto nać, pod nekim izvođačom, i još po albumima, nego tražit u Folderu, Uknown Artist... :fiju: Isto tako tu Foobar pokazuje svoju moć :kafa:
|