PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   FLAC na WMP (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=132082)

<Gogz> 28.12.2008. 17:44

FLAC na WMP

Pozz!

Postoji li za skinut FLAC codec za Windows Media Player? WMP ga pusti, ali ne prikazuje trajanje pjesme i pjesmu je nemoguće premotati unaprijed (pomicanje seekera reseira pjesmu). Također bude problema sa kategoriziranjem u Library-u. . .

HELP!

Baja 001 28.12.2008. 19:56

FLAC & WMP je grijeh spomenuti u istom kontekstu.

Ako već misliš slušat FLAC, onda bolje uzet kvalitetan player tipa Foobara. Podrazumjeva se ako si skinio FLAC da imaš dobru opremu, a zašto ga onda zeznuti sa najlakšim dijelom toj softwareom ;)

<Gogz> 29.12.2008. 06:22

od opreme nemam bog zna što, ali kvalitetno je. pre amp i amp na 2 kutije 5-sistemaca, drtio u matičnu. nisam promijenio puno playera, ali od onog što sam prešao, WMP najmanje iskrivljuje zvuk, pa sam na tome... foobara, ha?

1v@n 29.12.2008. 10:12

Probaj jetAudio
http://www.cowonamerica.com/download/
Imaš i sound extension pack za njega, ali drugi su to putevi :D

mrga 29.12.2008. 21:17

Pa s K-Lite packom flac uredno radi na WMP :stoopid:

Apropo plejera, meni je winamp i dalje bog i batina. Doduše, ja sam jedan od onih koji zna što želi slušati trenutno pa su mi library-ji i slične fore totalno bezveze. Plejer mi koristi isključivo za puštanje mjuze i ništa drugo. Al svakom njegovo. :zdero2:

Baja 001 30.12.2008. 02:40

Citiraj:

Autor (Post 1233012)
od opreme nemam bog zna što, ali kvalitetno je. pre amp i amp na 2 kutije 5-sistemaca, drtio u matičnu. nisam promijenio puno playera, ali od onog što sam prešao, WMP najmanje iskrivljuje zvuk, pa sam na tome... foobara, ha?

Pa to je sada stvar playera i podešenja.

Ako nisi probao Foobar, probaj i nećeš više poželjeti WMP (naravno daj mu šansu na par dana;)). Imaš čak i ovdje na forumu par tema o namještanju Foobara ;)

Citiraj:

Apropo plejera, meni je winamp i dalje bog i batina. Doduše, ja sam jedan od onih koji zna što želi slušati trenutno pa su mi library-ji i slične fore totalno bezveze. Plejer mi koristi isključivo za puštanje mjuze i ništa drugo. Al svakom njegovo.
Winamp je samo hrpa SWa kao i Nero, koji su iz verziju u verziju sve sporiji, a u biti rade isto ako i 5 verzija prije :smoke:

Isto tako ako imalo imaš znanja/volje za konfiguriranje i upoznavanje Foobara, te kasnije proširivanje prema svojim potrebama neće ti pasti drugi programi na pamet ;)

Što se tiče kolekcije, volim da su urednu tagovi, isto tako i file nameovi, a prema tome i importana kolekcija. Isto tako lakše mi je nešto nać, pod nekim izvođačom, i još po albumima, nego tražit u Folderu, Uknown Artist... :fiju: Isto tako tu Foobar pokazuje svoju moć :kafa:

nino_z 30.12.2008. 02:51

Ja sam nedavno poceo koristiti MediaMonkey i odlican je, a i moja kolekcija je sto se tice tagova i imena u besprijekornom stanju

Baja 001 30.12.2008. 03:01

Citiraj:

Autor nino_z (Post 1233907)
Ja sam nedavno poceo koristiti MediaMonkey i odlican je, a i moja kolekcija je sto se tice tagova i imena u besprijekornom stanju

Isto odličan program, probao sam ga :kafa:

mrga 30.12.2008. 07:57

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1233902)
Winamp je samo hrpa SWa kao i Nero, koji su iz verziju u verziju sve sporiji, a u biti rade isto ako i 5 verzija prije :smoke:

Isto tako ako imalo imaš znanja/volje za konfiguriranje i upoznavanje Foobara, te kasnije proširivanje prema svojim potrebama neće ti pasti drugi programi na pamet ;)

Što se tiče kolekcije, volim da su urednu tagovi, isto tako i file nameovi, a prema tome i importana kolekcija. Isto tako lakše mi je nešto nać, pod nekim izvođačom, i još po albumima, nego tražit u Folderu, Uknown Artist... :fiju: Isto tako tu Foobar pokazuje svoju moć :kafa:

Ma sve to stoji, ali meni to jednostavno ne treba. Moja kolekcija je uredno tagirana i rinejmana (Artist - Album\Track Number - Track Title), thumbnailovi, lyricsi i slično su mi apsolutno nepotrebni, libraryji isto, tak da jednostavno nemam potrebu za nečim boljim od winampa. Kužim ja što ti govoriš i zašto je tebi i hrpi ljudi foobar mrak, ali meni plejer služi isključivo za pustiti mjuzu, drugo mi niš ne treba.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:53.