![]() |
FPS IGRE
možete mi predložit neku dobru (nek bude nova) FPS igru, ima stvarno puno izbora ali samo ne one s jeb**** zombijima od tog mi se bljuva :respekt:
EDIT: multiplayer je bitan |
call of duty 4 ili 5. najbolje fps po mom izboru (mada 5 ne baš toliko)
|
Citiraj:
molim za više prijedloga... |
Citiraj:
|
pogledaj što si citirao:
Citiraj:
|
rainbow six vegas2? kad je izasla?
timeshift? neznan dali ima mp... |
far crY 2 mada se meni ne sviđa;gle cod4 je i dalje najigranjiji MP FPS.nije baš puno toga izašlo nedavno,pogotovo ne fps-ova
|
Ja ipak glasam za stari dobri CoD2. :D Znam da si naveo da trazis noviju igru, ali ono sto je dobro uvjek se vrti.
|
@fps_gamer
imam rsw 2 i prešo sam ga do kraja i ima multiplayer ali igra koja ima multiplayer mora bit brza a rsw 2 malo zaostaje, previše se likovi vuku uza zid i skrivaju @Milentije nema veze i meni je cod 2 sasvim dobar ali pokušavam nać neku novu ali dobru pucačinu @Kimi mrzim far cry, nisam ga igro ni nikad neću tak da... ništa od toga |
Citiraj:
trazis nemoguce. odigrah cod5 i fc2 itd. i to po meni nisu igre vrijedne igranja. lijepo to izgleda i sve je mrak, ali prica i igrivost je kaos. jedino bi nekako progurao dead space, ali posto kazes ne zombijima, mp itd. otpada. i sve ti se svodi na cod 4 ili cod 2 :beer: |
Citiraj:
mora postojati igra unutar ovih kriterija (ako ne onda ništa): ratna ima multiplayer izašla u drugoj polovici 2008. nema zombija :lol2: postaneš ovisan o njoj |
Opet će ispast da ne čitam, ali kad već preporučamo sve i svašta - zašto ne probaš sa Quake Warsom? :lol2:
|
i mislio sam da ti se neće 5 svidjet, ja sam je izbriso nakon par tjedana (infinity ftw..)
pogledaj ak će ti se svidjet neš Code:
http://internetgames.about.com/od/actiongames/tp/tpfps.htm |
dobro... budem ja našo nešto sam može LOCK :nono:
fora mi je Team Fortress 2 EDIT: samo radi multiplayer-a |
Brothers in Arms: Hells Highway
|
Gears of war.
Nije FPS, ali je jako igriva i ima dobru pricu. Dosta sam izbirljiv i slabo igram, ali ova igra je vrijedna igranja. |
hl2-deathmatch
|
hmm, unreal tournament 3
|
Citiraj:
Nije druga polovica 08 al nes nac nista sto nisi igra vec. |
battlefield 2142 je zakon,je malo starija igra ali je dobra
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |