![]() |
AthlonXP spušten na 4.5W
Mogli su to i bolje izvesti... 1.35V za 300Mhz !?!
Pa moji procesori rade na 1.2V a takt je defaultan :rolleyes: , i uzeti 2800+ ? Pa to se može i sa Duronom koji se ionako manje grije, ili 2500+ koji je jeftiniji... Zatim uopće nisu pokazali koje mostiće treba spojiti/i ili razdvojiti, jedan jako sfušani članak, nadao sam se boljem pošto je ipak pod šapom velikog Toma... |
Nije Tomov Hardveraj toliko napravio, slažem se s tobom...
Mogao je Tom i bolje. |
Pa celeron 900 u laptopu radi na 0.9V. Ovi novi M ni neznam kolko, ali 1.35V i 300Mhz je zbilja mi se čini mao previše....
|
ok... propustili ste poantu. stvar je u tome kako jedan novi desktop procesor, dakle 2800+ spustiti što niže a da mu je moguće bez problema prema potrebi mjenjati frekvu. dakle, ne ulaziti u BIOS i štelat voltažu, frekvenciju i množitelj, nego dobiti nešto tipa cool & quiet.
|
Citiraj:
I koja je onda kvragu korist kaj bum ja stavio 5x množitelj i spustio ga sa 2500 na 800 kad gad i dalje dobiva 1.675-1.7v??? Meni bi to imalo smisla kad bi radilo i jedno i drugo, da se ne zagrijava bez veze ako si na netu ili piskaraš. Skinuo sam prije par mjeseci čak i AMD Powernow! 3.04 za 98-cu ali ploča ne podržava i možeš se... Nema nam druge nego se strpiti do kupovine nove ploče koja podržava takve divote... |
Kak na kojoj ploci :)
|
Da malo razveselim narodne mase koje ne znaju za ovaj program...
http://www.hasw.net/ Dakle, dinamicka promjena, napona jezgre, memorije, FSB-a... Ma, sjajan program... Uzivajte. Poz. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:19. |