![]() |
Probijanje na facebook
Ovako jedan prijatelj mi cijelo vrijeme upada u facebook...
Evo danas sam napravio novi gmail, na facebook-u sam promijenio mail na taj cisto novi mail, i on mi je opet nekako upao... Jel ima netko ideju kako on svaki put uspije uci na moj facebook? |
zvekni mu šamarčinu i udari mu psa nogom.
|
Tako je, par šljagera će riješiti problem na duge staze :)
|
a da ti nije s proraton uletija ili necin slicnon......
|
najjednostavnije - obrisi fejsbuk :)
|
Citiraj:
Potpuno brisanje podataka i korisničkog računa. |
99% imaš neki keylogger instaliran i taj te lagano prca.
|
upravo tako 100000% ali ako imas dobar av instaliran onda nebi ni on smio proc jedino ako ti ta osoba ima pristup racunalu
|
Ako nisi promjenio pass za pristup facebook-u, dzaba ti mjenjati mail.
|
Citiraj:
E da korisitim Kaspersky internet security 2009... |
Sto je to facebook :D odi na IRC
Ako znas tko to radi onda su verbalne metode najbolje. Moguca je i primjena sile... |
1.imaš neki keylogger ziher
2.primjena sile često urodi plodom 3.tip ima nadnaravne sposobnosti Prepručam ti korištenje 1.i 2. stavke |
Čisto par šamara i prestal bude :)
|
Citiraj:
|
On je glupan, a ti žena..u biti pardon, ima sposobnih žena..ti si nesposobna žena.
|
pa kad promjenis mail.. mail radi provjere ti stigne i na stari mail? on ti upadne u stari mail i vgg...
ps. keyloggera ti je mogo preko usb sticka uvalit... |
Taj tvoj nazovimo prijatelj ima pristup tvom kompu .
Pitam se samo nije li ti možda on i instalirao što na tvoj komp ?! Dobro razmisli odakle bi mogao doći do tvojih podataka i tvog kompa . Nebi se čudio da ti je on i instalirao windowse ( ako nije win nešto sigurno je instalirao na tvoj komp ) !!! |
Čemu uopće rasprava? Pa niste mu vi mama..nek se zauzme sam za sebe.
Tap-tap..bit će sve u redu.. ..j*bote |
odi kod susjede i s njenog kompa promjeni sifru ako ju i onda sazna onda je otkrio neki misteriozni nacin da hackne direktno facebook
ako nesazna onda je nesto tebi stavio na komp s cime vidi kaj ti radis na svom kompu |
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgleda da je prijatelj, jaci od njega, sačekuša sa par frendova uvijek pali, Upadni ti njemu curi, al ne na face:lol2: Probi joj šifru:lol2::lol2: |
Citiraj:
Čula sam nešto o tom keylogeru, ali nije mi jasno kako ga otkriti ako ga antivirus nemože? Sad sam u bedu :( , nekako sam sumnjala da moj dečko zna sve šta ja radim na računalu, sad pretpostavljam da je moja sumnja opravdana :lol2: |
antispyware ce skoro sigurno nac bilo koje cesme od keyloggera na kompu...
a ako ti to nije dosta sigurno, nemoj sifru upisivat, nego kopiraj neki dio teksta od nekud, to ce puno teze pokupit, jos ako izbrises nakon kopiranja dva tri random znaka, trebao bi imat keylogger koji salje ss svakih dvije sekunde da te skonta... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:00. |