![]() |
Jedno malo cudno pitanje
Kao prvo nisam znao gdje da postavim ovo pitanje pa ako vam smeta slobodno ga prebacite.
Zna li neko pravila o legalnim stvarima na kompovima. Ne zezam se; poceli su bezveze dolaziti i kupiti racunala, zbog gluposti, piratskih windowsa i bezveze. Jednostavno dodju i uzmu ti komp i mezes se jebat. Zna li tko da li se smije imati na njemu divx filmovi i mp3 pjesme? Unaprijed HVALA |
ako je to istina sta nevirujen ,99% kompova u hrvatskoj ce bit zapljenjeno
|
:confused: :confused: :confused:
|
Onda mogu doći k meni i zaplijeniti mi komp, a isto tako i svim mojim frendovima. :beer:
|
Ja svoga nedan i ako dodu: Drone : : CoolRamb : Machineg : DualWiel :rambo: : finger : : sniper : bit cu spreman
|
ma da, evo idu od vrata do vrata....:rolleyes:
|
Eh ja imam 2 kompa i oba ću branit životom, kao i sve mp3ice i divxe. Nek samo dođu dobit će:rambo: :rambo: :rambo:
|
onda bi trebali ici i po ducanima i uzimati mp3 playere jer promoviraju koristenje mp3-a :D
|
Oni će najprije radit perestrojku po firmama, a dok to ne završe, a neće nikad mi se nemoramo brinut.
Baš me zanima kako bi pored mojih 2 m visine i 100 i kusur kila prošli do moje zvijerčice. Kad bi vidjeli šta je sve spojeno na komp ne bi znali ni kako se pali. |
Npr. imam doma 30 CD-a muzike i na comp. si prebacim u MP3 formatu. (za vlastitu upotrebu)
Da li je takva radnja protuzakonita.:confused: |
Nije.
Smiješ imat po jedan backup od vake original stvari (film, muzika...) |
To su gluposti, korisnika legalnog softvera u hrvatskoj je jako malo.
koliko god mi cijenili rad programera koji rade zbilja fenomenalne programe i igre, nema te sile da neko od nas pljune 500+kn mjesečno samo za software... my 5 lipa |
sve mozes imat to na kompicu pod uvjetom da predocis originale...
|
Da, uz original može se imati po jedna kopija radi backupa i to je to. Ali mislim da nema straha za home usere, nisu napravili puno ni s firmama pa gdje bi već prešli na manje korisnike.
|
Dok god ne zakidas drzavu za porez mozes cinit sta te volja tj. nesmis prodavat jel bi moga najeb@t.
|
Re: Jedno malo cudno pitanje
Citiraj:
|
Ja i frend smo još prije malo raspravljali o tome i došli smo do zaključka da bi svakome trebali doć s jednim šleperom s prikolicom samo za igre, a tek malo gledaš Add/remove programs i zbrajaš cijene dođu tisuće kuna!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21. |