![]() |
Cheatanje u COD-u..
..2, 4 i 5.
Igrali bi COD u lanu s braticem za kojeg znam da cheata na netu - muka je i meni od toga, igram vec koliko godina i zanimaju me toliko da ih ne znam ni staviti pa se eto tu obracam. E sada kako je uvijek bio pusiona dok se nije znao koristiti njima, znam da ce ih ovaj put koristiti - kako sa sigurnoscu provjeriti da li ih koristi? Naravno imam i pristum njegovom kompjuteru |
Nađi server na kojem radi PunkBuster pa nema šanse da koristi cheatove.
|
Znaci sigurno se ne moze pored punkbustera?
Mislimo igrati iskljucivo u lanu, ali opet mogu ga i tamo upaliti |
Nažalost, ni to ne pali svaki puta. Ako već igrate u lanu, uključi killcam pa češ lagano skužit dali koristi ili ne. Skrivaj mu se po mapi i čekaj da te nađe....
|
pa ak imaš pristup kompu odi u main od igre i usporedi sa svojim i to je to ak ima kaj sumnjivo zbriši
|
lijepo ga odjebi. najjednostavniji nacin da budes ziher da ne vara. a to vrijeme utrosi na nekaj pametnije ;)
|
neka igra na drugom kompu. ili mu reinstaliraj igru. ili mu zalijepi samarcinu ako skuzis da vara. ja bi vjerojatno u naletu emocija tako postupio... (pod uvijetom da bratic nema desetak godina, sto pak s obzirom na to da je cheater i nije tako malo vjerojatno).
|
Pa sta uopce igras s njim kad je cheater saku mu jednu priljepi pa nece vise cheatove koristit:D
|
Tuzi ga mami!
|
Al' burazeru, i ti mi imaš velkih problema u životu, aj idemo na jednu :chears:
|
na vrhovni sud odmah
ili ga tuzi na eu sudu za ljudska prava,u strasbourgu... mozes i carlu del ponte zvrcnut,neka bude spectator :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:54. |