![]() |
heeelp!
iz cista mira su mi se poceli pojavljivati artefakti u igrici Painkiller i nakon 5 min igranja me stalno izbaci iz igre! Temp gpu-a je 60 c a okolo 40, nekuzim kak samo tako iz cista mira pocne a cak su i tvornicke postavke i sve! kaj bi to moglo biti?
|
Mozda se pregrijava. Ocisti je od prasine
|
60 C° je ipak malo previše za GPU:
Drone : : giljotin |
Citiraj:
|
ocistio sam od prasine i nista. Probao sam 3d mark 03 i imam 4000 bodova manje ??!!
|
Meni je u idle 52-54C° A kad igran oko +-68C°. Ja san kad san kupija svoju graf skinija hladnjak sa graf i stavija svoju pastu. One tvornicke je bilo previse i onda mi se temp. spustila za 20% i brze se graf ladi.
|
sad mi pak 3d mark radi normalno, dobio sam oko 11000, izgleda da je problem u igrici... koju sam legalno nabavio i uz racun :D :D
|
Citiraj:
Ma šta:rolleyes: , 6800 su kartice kojima je čist normalno i 80 stupnjeva. Ipak su to nekoliko puta kompleksniji čipovi od trenutno najjačih procesora hlađeni mizernim hladnjacima:p |
Citiraj:
e kolega dark džedaj to što je origigi igra ne znači ništa ista sranja imaš kao da si i piratsku veziju nabavio! si patchao igru? |
to je bio sarkazam....:rolleyes:
|
Skini cooler makni staru apstu i stavi AS5 :) kazu da pomaze za 1-2 stupnja :D
|
update! Izgleda da sve ostalo radi normalno a sto se tice doticne igrice Painkiller, odem ja na forum na sluzbenoj stranici kad ono 3 strane problema raznih ljudi na specificnom nivou, izbacivanje iz igre, i to vecini s radeonom9800 ili nvidiom 6800(moj slucaj). Sramota kako nekvalitetno napravljene i zbugirane igre stavljaju na trziste
|
E pa da kao što sam rekao samo sranja nekako taj Painkiller ima najviše problema trenutno!: flyingey
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:35. |