![]() |
Google Maps + T-Mobile + HSDPA + GPS
Imam Nokiu 6650 Fold...na njoj G.Maps 2.3.1. koja radi savršeno...
Problem je u tome što mi se nigdje ne prikazuje potrošnja kada je spojen preko 3G mreže...dok za GPRS uredno bilježi količinu prometa i cijenu,provjerio sam na Online računu,sms-om,zvao i službu za korisnike...i rekli su da se sve mora vidjeti i da je cijena koju ću platiti na kraju mjeseca ona što je i prikazana... Za sada imam oko 1200kB prometa što je cca 60kn koji se nigdje ne prikazuju... Pa sad...surfati dalje ili ne....?!...neki portali stalno upozoravaju na potrošnju koju G.Maps radi,a nje nigdje,bar za sad.... |
Čekaj, koristiš Google Maps sa free surf tarifom??? Potrošnja tog programa je ogromna, ako koristiš satelitske karte. Samo jedno spajanje, bez nekog posebnog pretraživanja, oduzme najmanje 200-300 kB, a u freesurfu ti je to 10-15 kn... Kod sebe imam verziju 2.2.0.11 i sve uredno prikazuje, budem probao noviju čim uhvatim vremena.
|
e da uletims apitanjem,
planiram uzeti Nokiu E66, i staviti gore Garmin navigaciju, da li mi ta navigacija troši bilo kakav promet, pošto koristim Simpa karticu... ? |
Citiraj:
|
obavezno iskljuciti opciju upita u slucaju potrebe za informacijama o stanju na cestama i slicno,jer se beze veue spaja na net radi toga a ta opcija kod nas ne radi.
|
Citiraj:
e to te ja pitam! :D sad definitivno kupujem E66 :) WIFI radi normalno na E66, može se povuć veza na net preko hotspotova? kakva je situacija sa dodatnim softverom za nju, kao recimo MSN messenger, ili Skype? druge aplikacije, tipa pdf readeri i slično, aplikacije za slike, video playeri? ja sam pokušavao tražiti po netu no nekako ne nalazim pametne stranice.. nisam previše u mobitelima pa ni ne pratim, ali kad me uhvati, onda oću saznat :P |
Meni je Wifi lovio od doma bolje nego laptop , stalno sam nekaj gledao :) Softver sam koristio samo ono na njoj , nisam nista ubacivao jer nisam imao potrebe , ali vjerujem da se sve moze naci ...
|
symbian...
imam nokiu e61i fring za skype/msn/icq/sip i sl...opera mini... pdf reader...word i excell editor...divx player...garmin mobile xt... u biti svasta mozes nakrcati gore..wifi mi radi super...kod mene je prednost sto mi je ekran wide screen:):):) pa je vrlo zgodno za surfati... i, kad se spaja na netpita kako se zelis posjit, pa samo pazis da stisnes wifi ako ga nadje, da ti ne pozdere lovu, jer ovaj freesurf je nemilosrdno skup.. |
Gabre programa ima hrpu za symbiane. Samo problem kod symbiana je potpisivanje aplikacija. Za neke programe ćeš morat vraćat sat unatrag i slično. Ali imaju za to neki crakovi. Ukoliko ju kupiš, obavezno se regat na dotsis i tamo ćeš nać sve što ti treba sa svim pitanjima možeš me na PM imao sam desetak symbian nokia tako da vraga već znam sa njima.
|
divota, MORTAL - očekuj mnoštvo PM-ova od mene ako ju supijem kupiti, pošto ju u tmobileu - neemaa... kaže: U DOLASKU... :(
|
hmm, to unazad...mene hebalo...al, sam prboa stavit unaprijed datum, godinu naprijed...inst...vratio natrag godinu i shljaka...
|
cini mi se da ima sad patcheva za sybian telefone ,nakon kojih ne treba potpisivat aplikacije ;)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:18. |