![]() |
T , Ht , T-ht , Com , T-com , Com-ht-t,...
KAKO U KU*** SE OVO SRANJE VISE ZOVE???
-ne trebate odgovorit... imaju nove stranice sve je naopako, nisam u stanju pola inforamcija pronac.. ah da... pola je i na njemackom... :rolleyes: bice prevode njihove stranice za nas... :rambo: sve po spisku... s H i T |
Pa naravno!Budite ponosni što je asimilacije nacista potpuno završila!Umjesto da slavite T-dan, trebali bi ih:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
Slavlje?Molim?Zar slavim kad me netko okrade?Nacisti su nam zabili nokte u kožu, i možda mi je wisp spas od svega toga.Slavite buđenje hitlera! :( Mouja poruka T-u- FOFF i iziđite iz naše ZEMLJE :rambo: :rambo: :rambo: |
Ovo me podsjeća na onu:
Samir, Amir, Mir, Ir i mali R A nama osto samo T. :grrr: |
Citiraj:
|
pokušaš doć ono na stranicu od recimo Hatea ili nešto samo što ti se ne napiše na ekranu velikim slovima:
RESISTANCE IS FUTILE YOU ARE ASIMILATED! i dođe ti BSOD! LOL |
Citiraj:
|
Gadna mi je ta ROZA boja!!!
|
DA!!! to sam zaboravio spomenit
OGAVNU SHUGAVU ROZA BOJU!!!! to ka bice oznacava hrvatku ka pedersku zemlju... jer su nas dobro naguzili... :rambo: :rambo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
potpisujem jedna od najboljih izjava na temelju t monopola... |
Eh..mozete vi ovdje pisati koliko god hocete :)...T-Com-a boli neka stvar sta netko pise na ovom forumu. A nitko nista nece da ucini...najlakse je sjedit za kompom i zalit se na forumima kako Telekom pljacka ljude i ne raditi nista IRL!!!
|
Citiraj:
|
A jel vidiš da je on iz Čapljine. Jebe se njemu za nas. :D
|
Citiraj:
Al i kod nas je HT..ovaj DT...ovaj TCom...ovaj T...ma kuzis... kre |
prijedlog bi bio da nitko ne telefonira i ne koristi internet jedno dva dana..
to bi bila jaka poruka... |
Citiraj:
i btw znaš šta ja poručujem švabama! : finger : |
Znate kak se veli: vuk dlaku mjenja, ali čud nikad!:rolleyes:
Inaće: t-mobil= t-debil |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:24. |