![]() |
(riješeno) MS Office 2007 problem s otvaranjem
Zanima me zasto kada napisem nesto u wordu (MS Office 2007) i onda to prenesem na neki drugi komp koji nema Office 2007 nego recimo neki stariji, nemoze otvorit taj file??? odma formira dokument u ekstenziju .docx i kad ga otvoris ono sve neke hieroglife??? koja je razlika u verzijama i kako to napravit??
Mislim Word je word sve je isto bez obzira koja verzija je,al zasto se javlja onda taj problem? |
A da iskoristiš opciju u 2007-ici za save u 97-2003 format (.doc) ? 2007 ima neke novije funkcije i napravili su novi format koji se ne može otvoriti na starijim wordovima. A i time možda natjeraju kojeg korisnika više da kupi 2007.
Čak možeš i u opcijama Worda 2007 staviti da ti defoltni save bude u 97-2003 formatu. Uostalom, ako veliš da ti je word samo word, što onda ne koristiš stariju (npr. 2003) verziju ? :) Riješiš se automatski svih svojih problema. |
Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel, and PowerPoint 2007 file formats
Citiraj:
Citiraj:
|
A Imam Vistu pa eto da bude i novi Office, nego Vuco daj mi reci kako da napravim tu opciju da mogu kad sejvam otvarat i na drugim wordovima??gdje se to podesava??
|
Klikni na onaj okrugli buton i dole desno imaš Word Options:
http://www.imagesforme.com/out.php/t272379_Slika001.jpg |
Ma Vuco car si toooooooooooo!
Hvala svaka čast! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:17. |