![]() |
ti4200
frend mi ima ovu asusovu V9280 sa 128 ddr
jucer smo ju malo clockali i mjerili rezultate i sve je bilo ok danas kad sam iso kod njega upalili samo stroj a on poceo da bruji ko lud??????? neznam ja nezna on :D otvorim ja komp i zaustavim cooler na procesoru kad ono bruji opet,zaustavim ja na grafickoj a ono stane!!!???? šta samo joj mogli napraviti da tako odjednom bruji? vratili samo joj defaultne postavke,ocistili je,i opet na pocetku briuji jako a kad uđe u win malo se smanji uz to probli samo benchat doom3 a ono se malo pojavljuju artefekti(tad nije bila clockana) komp je 2500+,512 ddr.... pomagajte |
Kako to misliš zaustavili ste ga? Niste valjda gurali prste u ventilator:D
|
lol morao sam ,kako sam drukcije mogao saznati sta bruji,ovako je najlakse,samo sam stavio prst na vent. na sekundu da vidim sta bruji i odmah maknuo :D
|
Citiraj:
|
a drzi se nekako ali me ovo sa bukom jos zivcira
|
Citiraj:
Ja sam na 3-4 tjedna staroj abitovoj polči išao kistom za vodene boje malo očistiti ventilator i otad mi taj vent zuji ko visokoturažni bager pri prvom paljenju kompa na hladno...vele to je normalno... Možda se samo podudarilo da je vent ošo u isto vrijeme, a možda si nam zi nešto prešutio:rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:32. |