![]() |
Koliko vaše nvidie prave 3D2005 marka?
Moja 5900 xt radi jedva preko 1200 dok šugavi Radeon 9550 oko 900 , a u 2003 razlika je 5500 prema 1500 izgleda da je ovo još jedna od fantazija!
|
Gdje ste DSL-ovci!
|
Citiraj:
Tu sam!Ne želim davati ceh DTu... pogotovo za ovako beskorisni nerealni bench. |
Ma ima i mjesta koja imaju stalni link ili paušal pa se to tamo ulovi ,
a i ja smatram da ovaj test nije ništa više nego dobar futuristički demo. |
1 privitaka
Ma pogledajte samo ovo Radeon 9600pro je u 2003 za 2000 ako ne i više lošiji od 5900xt , a odjednom sad je puno lošiji tko jr tu lud i koje su ovo fore!:rambo: :rambo:
|
MUAHAHAHAHA!!! pazi ovo 9600Pro jača od 5950Ultra !?!?!?! mislim WTF??? FX i nije neka serija grafi ,ali ipak.... kak ih nije sram ovakve rezultate objaviti ????
|
Citiraj:
|
Pa šta je ovo nekad je ovdje bilo življe!!
|
Ja cu u sub dobit na cd-u pa da vidimo dal moja 5200 moze pokrenut :) ak moze nadam se da cu oborit rekord za najmanji score ikada koji je trebutno 183 mislim :gringo:
|
Ma kog se boga čudite???
Pa ATI je dva dana prije izlaska novog 2005 izbacio drivere koji su bolje optimizirani za njega, NVidia nije (još) ali tak jasno bude. I to je sva mudrost... Osim toga-neki testovi više pašu NVidia arhikteturi, neki ATI-ju...za mjesec-dva kad izađu par verzija drivera-bit će stvari jasnije. Ja 2001 i 2003 koristim isključivo za a:zajebavanje susjeda kak mu je grafa jadna:D b:testiranje stabilnosti ocanog sistema a za to je jako dobar. |
ma da su neznam kakvi drajveri u pitanju jelc nemre mi 9600Pro biti jača od 5950Ultra :rolleyes:
a onda na drugu ruku 6800 non ultra/gt pojede 9800xt....meni baš nije logično ja odvrtim 3d 2001 općenito kad se clocka i to je jedini razlog zašto mi je instaliran na kompu... |
Ma dajte ljudi s čim se zamarate. 3D marko lažov je za ko što kaže Jelc podjebavanje susjeda:D
|
hahahahaha
ja sam dobio 12 500 3DMARKA hahahahahahahaha ali u 03 verziji :D ovog novog jos nemam :( |
Ovaj 2005 lijepo izgleda ali morat cemo nabavit Pro varijantu jer me CPU testovi izludjuju... Sto se rezultata, za to me bas briga ali sam malo gledao ljestvice i umirao od smijeha...
Futuremark je vec zbrisao jedno 20-ak projekata gdje je skvadra sa karticama poput GF4 Ti4200 (!!) imalo po 6000-7000 (!!!!). Drugim rijecima, 05 je jako lagan za izmajmunirat. |
Citiraj:
Sad počinje-borba kodera!:rambo: Samo treba pronaći kako štima "ispod haube", ili barem pikati i pogađati-a ondam kreću khm optimizacije,:gringo: , khM OPTIMIZACIJE.:smoke: onda anticheat...pa ponovo isto.And around it goes. |
jedna rijec tj slikica : DualWiel
|
Evo, vec su izdali i HotFix radi toga...
|
Citiraj:
|
Evo ga tu:
This hotfix will update 3DMark05 to version 1.1.0 and is required for accessing ORB. It fixes a possible expoloit to inflate results in 3DMark05 version 1.0.0. Sa dodatkom za tudume. You must have 3DMark05 installed first.:D :D :D Malo manje od tri mege... http://www.majorgeeks.com/download4378.html |
Eh moji DTovci ovaj T-Com ovci :p (neće valjda opet mijenjat mejlove, najprije sa @hinet.hr sad pak @htnet pa će bit @tcom, luzers)
Pošto na wispu caruje Flat Rate Mark05 je skinut i ja dobijem 1200 bodova bez ikakvih optimizacija i sa punom borbenom spremom (Norton 2k3 , Kazaa, ZoneAlarm , Tyan System monitor itd.) nekom omegom sa "Quality" postavkama ;) Mislim da bi se dalo nategnut 1400, al ček ček nešto puca... E da, puca mi qrac za 3Dmark :beer: |
Citiraj:
|
Ja ne znam čemu se svi čudite... mene uopće ne čudi da je FX serija jadna u 3DMark2005 i da je R9600 bolja. Općenito je poznato da su pixel shaderi "jadni" na FX seriji, a novi 3DMark je radjen direktno po DX9 specifikaciji, a svi znamo da se je ATi te specifikacije slijepo držao. Za razliku od nVidie. I nije bezveze da se HL2 na FX seriji GPU-a defaulta na DX8. To je tako, činjenica. No to ne znači da igrice u budućnosti neće dobro radit na nVidijinoj FX seriji - iz jednostavnog razloga šta si developeri to ne mogu dopustit.
E sad.. netko će reć "A zašto je onda FX5900 u 3DMark2003 toliko bolja od R9600?".. mislim, zar vam moram to objašnjavat? Pogledajte samo game testove u verziji 2003 i recite mi koliko njih koristi DX9... Iskreno, ne znam zašto se toliko čudite..mene rezultati uopće ne iznenadjuju. To se zna dogodit kad proizvodjaci ne slijede direktno specifikacije DX verzije. Primjer vam je i neiskorišteni dio "pixel shadera" u R7xxx seriji čipova od ATi-ja... koliko znam, neslužbeno su bili označeni sa verzijom 0.8... naravno, to nitko nje podržavao. Puno čuđenja ni za što... dok vam nove igre rade kako treba - nemate se što žalit :) Kao što sam sto puta ponovio - svaki proizvođač(i proizvod) ima svoje mane i prednosti , pa tako i ATi i nVidia. To vam skoro dodje ko DX9 vs. OpenGL :) ;) |
Citiraj:
WISP!WISP!WISP!...:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: Moj san!:cool: :cool: Možda napustim ovaj geštapo hitler telekom-i konačno dođem na pravi flat. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:00. |