![]() |
...krpe,zakrpe?
...pozdrav.....
čitala sam negdje da se pojavila najnovija i "najbolja" zakrpa za Win XP.....da li je pametno to skidati i zašto... |
XP SP2 :D
to je ka ono najnovija... ali stvara probleme kod nekih, a nekima ide sve bez greske... uglavnom sadrzi zakrpe vezane za sigurnost an internetu tako da osim ako ne visis cijeli dan tu onda ti nije bas potrebno inace skoro svi casopisi sad to nude na svojiim cd-prilozima... |
evo jedna stara rasprava.
http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=12053 moje mišljenje je da ostaviš na miru dok sve radi. kada dođe vrijeme za frišku instalaciju widowsa stavi i Service Pack 2. |
.....znači ako za sada sve štima da ostavim na miru....hvala na informacijama...:p
|
Iz iskustva ti savjetujen sta radi ne popravljaj , a sta se tice sp2 to je totalno sranje i nemoj ga stavljat na komp bar sljedecih 6 miseci
|
...znala sam da mi je pametno bilo pitati vas na pc expertu....ok...do daljnjeg niš ne stavljam sva sreća da za sada radi sve ok....:p
|
Citiraj:
Kako komp,jel ima problema odonda? |
...avatar...da.....naučila sam i to stavljat...komp...je dobro....nakon reset biosa srušio mi se još jednom i onda sam do kraja maknulka Radlight....i sve ide ko podmazano.....jako zadovoljna.....moja muška polovica je uspiješno završila dooma 3 ......i dijete igra svoje žapce.....zadovoljna ,da nije bilo vas još bi bila na relaciji Samobor servis-stan uz opširne psovke...:D :D
|
Citiraj:
Što se tiče SPa, ljudi bi se preporodili na linuxu.S wnowsima moram čučati iza 2 firewalla, antivirusa...a s linuxom surfam kao nekad.U davno zlatno doba interneta.A sad će se neki sjetiti textualnih browsera:) |
...relativno brzo.....bilo bi još brže da sam se prije vama obratila nego onim dinosaurusima iz servisa ....never mind.....glavno da sada radi.....doom 3 išlo i otišlo...:D .....a sa ovim krpicama onda čekam....linux... ne znam ti ja kaj je to...još sam valjda u kuhinji mrkvu strugala kak bi šef rekel....
:beer: :beer: |
Citiraj:
Da mogu, tj. da mi nisu nužni-zbrisao bih XP ovog časa i ne bih se više osvrtao. |
...u daljnju diskusiju me uopće strah ulaziti...nemam tak širok spektar informatičkih izraza...:D :D ....ali da poznato je da ljudi nemaju pojma....tj....ovi moji serviseri su mi čisti primjer....sorry jedna kućanica pa napravi clear cmos...joj kak sam bila ponosna na sebe....
to sa winowsima i linuxom je isto kao sa videorekorderima...ono bila je ona beta nešto i ovo sad...beta je bila bolja ali tržište je uvjetovalo drugačiji rasplet situacije...... :confused: |
Koliko je meni poznato 80% servisera ni nezna pravilno sastavit komp a pogotovo poslozit to u kuciste. KAo jedan od redovitih primjera je kilo paste na cpu krivo spok+jeni kabeli ili upce ne spojeni itd.. A sta ce tice tvog znanja sigurno je bolje od njihovog jel je vecina stvari napravljena tako da samo tribas sljedt upute
|
Ajmo reći da je...
vrlo jednostavno za uočiti, zar ne? Ima tu još puno faktora, ali generalno je tako.Microsoft je duboko zamiješao svoje prste da iziđe ovako kako je sada.W su imali jednostavnost korištenja na svojoj strani, ali to nije sada ključ.Pogledajte npr što je danas s appleom?A servisi i njihovo znanje...danas luk i paprika, sutra kompovi.A što sam sve vidio da se prodaje-strašno.Okoriste se neznanjem kupca.A kompovi koji iz servisa izlaze drukčiji nego što su ušli?Mislim, počupaju se dobre komponente i sl.A za ovo microsoftovo patchanje bi trbao imati pooseban kabel do njihovog servera i 24-0 skidati.Ima tako glupih pogrešaka...npr famozni refresh rate problem-koji se predstavljaju većim problemima nego što jesu. |
....žalosno je to,ali toga imaš u svakoj branši radnoj mislim eto ja sam kemičarka radim u Hrv. najpoznatijoj farmaceutskoj kompaniji i vidjela sam svega i svačeg...ljudi nemaju pojma šta treba ali bitno da ti pametuju....:fuming:
...da nisi ovisan o novcu jer bez njega niš nemreš sve bi ih poslala u Rancoon city na sastanak sa Nemesisom :D :D :D |
Citiraj:
Na goli otok sa njima. Tamo ce bit korisniji: bonker2 |
...mislim da takvi ljudi jednostavno ne znaju bit korisni...:rambo:
|
Citiraj:
|
...nisam to gledala,žena mi je inače bila antipatična i kao pjevačica pa ju nemrem zamislit u ulozi voditeljice.....:confused:
a koji naš voditelj je istražio temu o kojoj raspravlja....možda Lokas :D :D |
A o čemu bi pisali da nema njih:D
I ovih iz servisa. I onih drugih... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |