![]() |
maxtv
POzdrav svima! Imam problem sa maxtv-om za koji se nadam da će te mi moći pomoći. Pritom same instalacije sam već imao problema, pratio sam upute,ali mi je scientific atlanta svaki put sa koraka P1:00 došla do P2:02 i tu je zaštekalo. Nikada se nije pojavilo ništa na ekranu. Drugi dan sam ga ponovo upalio i proradio je. Upisao sam kor.račun i lozinku i sve je super radilo, sve dok nije nestalo struje. Od onda nastaju moji problemi. U t-com su mi rekli da nakon nestanka struje maxtv se sam popravi i upali,međutim nije. KOd mene se na atlanti pojavilo 0:IP i blinkale su zelena i žuta lampica. Nakon nekog vremena se žuta ugasi i blinka samo zelena. Čak sam i resetirao ponovo atlantu ( izvadio utikač iz struje,ali se ništa nije desilo) i dalje se sa P1:00 nakon 10 minuta prebaci na P2:01, pa zatim P2:02 i nakon toga dođe do 0:IP i počnu blinkati zelena i nžuta lampica. Zvao sam SZK ali su mi samo dali neki 062... broj koji košta božju kapu. Molim vas pomognite mi kako da osposobim maxtv ponovo...
Isprike zbog podužeg posta... |
koji modem koristiš i dali si isti resetirao ?
|
Da, napravi to iako meni smrdi na crknutu atalantu. Zovi SZK i traži novu.
|
imam d-link DSL-584T. Resetirao sam ga, tj na network connection sam kliknuo repair i ponovno sam u Max ADSL podešavanju modema upisao user name i password, s obzirom da mi je nakon nestanka struje i net zabloko,al to mi se zna dogoditi sa netom nakon nestanka struje i to rješim,ali atlanta naprosto ne mrda sa 0:IP...
Probao sam i resetirati sa onom tipkom na d-lunku,ali nije uspjelo... |
Sorry sta kasnim ali dali si provjerio dali ti kablovi nisu dobili od lan-a modem/maxa po piiii i dali ti uopce svijetli/blinka lampica na modemu i na maxu. Ili njih stalno zovi i gnjavi ih da ti neradi max i neka to netko dođe sklapati.
|
pogledo sam. i na atlanti i na modemu lampice scijetle i modem ga raspoznaje,ali atlanta uvijek izbaci taj 0:IP, a što se tiče SZK-s stalno mi isto govore,daju mi taj skupi broj,pa nek se ja mučim i trošim telefon...najrađe bi im vratio pa nek se nose s max-tvom,
jedino ako neko od vas nema rješenje... |
Kao sa rekoh zovi ih i inzistiraj da ti dođe serviser u kucu i neka on sa svojim stvarima (ako treba) neka to isproba dali to radi. I 062 ti nije kao 060 tako da ti nebi trebao biti skup.
Wikipedija Citiraj:
|
Citiraj:
Online kontakt? |
Imaš besplatni broj 0800..... Dobiješ njihovog tehničara i ako neuspiješ sam sve napraviti kako treba oni ti pošalju nekog besplatno
|
ok,hvala ekipa,probat ću,pa šta bude...
|
Jučer sam probao složiti T-Comov ZTE ZXDSL 931vii router sa Netgear R7000 routerom i uspio da mi proradi internet preko Netgear-a, a telefon preko ZTE (na ZTE sam namjestio semi-bridge mode).
Nakon svega toga ne radi mi više MaxTV. Probao sam resetirati MaxTV i router više puta. MaxTV ne radi niti preko ZTE niti preko Netgear-a. Mogu pristupiti meniju i videoteci, ali niti na jednom kanalu nema slike. Prije mi je MaxTV radio preko Netgear routera tako da sam namjestio VLAN ID 1500. Da li može netko možda pomoći? |
Resetiraj ZTE na tvornicke postavke i onda ti mora proradit MaxTV na 3. i 4. portu, kao i telefon i internet. Kad to sve tako proradi onda samo ukljuci PPPoE pass-through za internet (path: Network-WAN-DSL WAN Connection "Internet_ADSL" i stavi "Connection Trigger" na "On demand" ili "Manual") i izbrisi svoje podatke za spajanje iz ZTE-a. Te podatke unesi u Netgear da se on spaja na internet i to bi trebalo tako sve fercerat...
|
Citiraj:
Thanks ! :goood: |
Zastajkivanja slike na MaxTV-u su najcesce uslijed kvalitete trenutno uspostavljene veze, "kvalitete" same parice i slicno; najcesce router nije uzrok tim kratkim prekidima.
Probaj uocit u kojim dijelovima dana su ona najcesca, pa u to vrijeme napravi reboot routera. (Path:Administration-System Management-System Management) |
Imao sam sličnes probleme, od "štekanja" pa do ostalih sranja s kojima se susrećemo.
Uglavnom, tehničari nisu pojma imali, samo jako mijenjali stvari, od rutera, do prijamnika, kablova itd., na kraju se uspostavilo da su oksidirale parice u zgradi, zamijenili smo to i sad je sve super. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:43. |