![]() |
(riješeno) Zaobilaženje proxy-a/firewall-a
Poštovani
Na poslu postoje određene restrikcije oko pristupa određenim stranicama(youtube npr.). Mogućnost instaliranja softwera također nije moguća. Može li se to riješiti?Ako ništa drugo par hint-ova bi pomoglo pa ću sam istražit. Pokušao sam sa očigledno lošim pokušajima(iframe i sl. kada bih na svoj server postavio html koji unutar sebe load-a zabranjeni) ali nije uspjelo.(hint-nešto poput skripte koja unutar sebe otvara stranicu te je "neprimjetno" šalje meni na posao. Postoji li neko drugo riješenje? Hvala. |
Web proxy mi se čini kao jedino rješenje za tvoj problem (npr. www.hidemyass.com).
|
Ok, probam.
Valjda nije i ta stranica na crnoj listi. Hvala. |
Mrak. :D Zabrane nisu tek tako. A i svaki pokusaj proxy overridea prosjecan system admin moze vidjeti i dopunjavati crne liste.
Inace youtube po firmama je zaduzen za ogromne kolicine prometa. Nebiste niti vjerovali da ako nije blokiran moze ciniti preko 70% prometa jedne firme sa ~300 net enableanih racunala. |
Ova firma i ima cca 300 zaposlenih u zgradi, plus jos tolko u susjedstvu.
Jedno računalo neće predstaviti bandwith koji se moze "osjetiti", nadajmo se ;)..javim rezultate jos, nasao sam cijelu listu stranica danih gore za istu funkciju.Hvala jos jednom. |
Riješeno.Radi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:50. |