![]() |
(riješeno) Vista se ne pali nakon updateova (veliki problem)
Prvo, ne zamjerajte na gramatickim pogreskama jer sam na live ubuntuu i neda mi nikak hr tipkovnicu.
Ovako, vec dulje vrijeme se spajam na komp preko remotea (logmein) zato sto me bas i nema doma previse i danas se dogodilo sra.e. Dok sam radio nesto jednostavno sam ostao bez veze, tj. moj komp se restartao. I sad to nebi bio nikakav problem da se nisu krenuli instaliravat updateovi. Kasnije danas sam dosao doma i vidio da se komp cijeli dan vrti u petlji bez kraja. Windowsi prije logina instaliravaju updatea ti pise installing update 3/3. 0%........ i onda se komp samo restarta. I tako u nedogled... System restore je iskljucen, tako da nista od toga. Repair windowsa ne radi. Gore je Vista 32bit sa SP1 a na dvdu imam Vistu bez SP.a. Ako netko zna kako da se docepam svojih windowsa jer imam stvari koje mi trebaju i bez kojih nemogu, neki bookmarksi, itd.. A i windowse ponovo instaliravat i slagat bi bilo koma, nemam bas toliko vremena. HELP! http://www.hardyhuebener.de/_pics/smiley_help.giff |
meni se to dogodilo sa Vistom x64 SP1 vLite. nakon update-a. nista. Format C pomogao ...
|
Probaj si skinuti MiniPE, i napravi si bootabilni CD s kojim ćeš si vratiti podatke sa C: diska, pa onda možeš slobodno reinstalirati OS...
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |