![]() |
BSplayer i slika
Odjendom iznenada u BSplayeru nema slike, zvuk i sve ide ali slika je non stop crna, mislio sam da su se codeci shebali pa sam obriso i ponovno instaliro i codece i bsplayer ali i dalje sve isto a u bilo kojem drugom playeru sve normalno radi!
Nikad nisam imo ovakav problem osobito s bsplayerom i sad nemogu rijesit taj problem, obriso sve i sve ponovno instaliro i sve uvijek isto crna slika! Jel netko imo takav problem, ima ideju kako rijesit, sta je u pitanju?? |
Probaj naci neki drugi bs player,ili probaj gom player!
|
probo sam stariji bs player i nece ni na njemu na bilo kojem bsplayeru crna slika a na svim drugim playerima sve normalno, neznam u cemu je problem i kako da to rijesim jer sam svakako pokusavo i ne ide?
|
Vrijeme je za VLC i MPC player :-p
|
Isto je i na drugom account-u?
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
uvijek sam koristio iste codece i uvijek je sve bilo ok i sada sam obriso bsplayer i sve codece i ponovno sve instaliro i dalje je crna slika!
|
Ja ti lepo velim da budeš zgubil živce s tim playerom. Codece tak i tak nemreš obrisati i maknuti do kraja, jer se "nastane" po svim mogućim "kutevima" operativnog sustava i nema te sile (osim formatiranja) koja bude ih deinstalirala kak spada. Probaj s driverima od grafičke, možda dobiš sliku natrag, makar ti je puno jednostvanije preći na neki drugi player.
|
a bsplayer je najjednostavniji, najbolji i ima super opcije i mogucnosti!
Jos cu pokusat nekako cackat pa ako uspijem super a ako ne onda cu preci na media player classic |
Nažalost nije najbolji, najjednostavniji, niti ima super mogućnosti i opcije. Nekad je možda bil sve to, ali nekad su svi imali DivX codec i player instaliran, a danas sve više ljudi zaobilazi takva rješenja, jer samo probleme donose. Dok god postoje zajednice koje razvijaju playere poput KMplayer, VLC ili MPC, BSplayer i sl. su daleko od bilo kakve konkurencije. Istinabog masa ljudi se s godinama priviknula na taj player, ali kaj sve to znači kad je on sa svakom novom verzijom sve gori, a konkurencija sve bolja.
|
Najbolji BS je 100.812, sve poslije toga je smeće...
Imaš GOM, VLC, KMP, MPC i ostale, mani se BS-a, ubilo ga vrijeme... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13. |