PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   BSplayer i slika (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=130126)

joga bonito 12.12.2008. 22:41

BSplayer i slika

Odjendom iznenada u BSplayeru nema slike, zvuk i sve ide ali slika je non stop crna, mislio sam da su se codeci shebali pa sam obriso i ponovno instaliro i codece i bsplayer ali i dalje sve isto a u bilo kojem drugom playeru sve normalno radi!

Nikad nisam imo ovakav problem osobito s bsplayerom i sad nemogu rijesit taj problem, obriso sve i sve ponovno instaliro i sve uvijek isto crna slika!

Jel netko imo takav problem, ima ideju kako rijesit, sta je u pitanju??

suzuki 13.12.2008. 03:48

Probaj naci neki drugi bs player,ili probaj gom player!

joga bonito 13.12.2008. 16:06

probo sam stariji bs player i nece ni na njemu na bilo kojem bsplayeru crna slika a na svim drugim playerima sve normalno, neznam u cemu je problem i kako da to rijesim jer sam svakako pokusavo i ne ide?

Tomo 13.12.2008. 16:10

Vrijeme je za VLC i MPC player :-p

thopok 13.12.2008. 16:10

Isto je i na drugom account-u?

joga bonito 13.12.2008. 16:14

Citiraj:

Autor thopok (Post 1218978)
Isto je i na drugom account-u?

Na kakvom account-u?? BSplayer nema nikakav account?

thopok 13.12.2008. 16:17

How to create and configure user accounts in Windows XP

Other players ( MPClassic , Zoom player, etc) can play my video but BS.Player can't!

McG 13.12.2008. 17:01

Citiraj:

Autor joga bonito (Post 1218973)
neznam u cemu je problem i kako da to rijesim jer sam svakako pokusavo i ne ide?

Problem je u tome da je BSplayer sranje od playera koje treba codec-packove da bi radil, a codec-packovi su pak sami po sebi glupost koja samo čeka da napravi havariju. Čim više se ti trudil složiti odgovarajuće codece, tim više i "dublje toneš" u problem. Makni to čudo od playera i počni koristiti neki od preporučenih. Ili ako ti je BSplayer baš tak dobar, nema ti druge no da isprobaš (i usput zgubiš sve živce) sve moguće kombinacije codeca ili drivera za grafičku karticu.

joga bonito 13.12.2008. 18:46

uvijek sam koristio iste codece i uvijek je sve bilo ok i sada sam obriso bsplayer i sve codece i ponovno sve instaliro i dalje je crna slika!

McG 13.12.2008. 18:48

Ja ti lepo velim da budeš zgubil živce s tim playerom. Codece tak i tak nemreš obrisati i maknuti do kraja, jer se "nastane" po svim mogućim "kutevima" operativnog sustava i nema te sile (osim formatiranja) koja bude ih deinstalirala kak spada. Probaj s driverima od grafičke, možda dobiš sliku natrag, makar ti je puno jednostvanije preći na neki drugi player.

joga bonito 13.12.2008. 19:08

a bsplayer je najjednostavniji, najbolji i ima super opcije i mogucnosti!

Jos cu pokusat nekako cackat pa ako uspijem super a ako ne onda cu preci na media player classic

McG 13.12.2008. 19:10

Nažalost nije najbolji, najjednostavniji, niti ima super mogućnosti i opcije. Nekad je možda bil sve to, ali nekad su svi imali DivX codec i player instaliran, a danas sve više ljudi zaobilazi takva rješenja, jer samo probleme donose. Dok god postoje zajednice koje razvijaju playere poput KMplayer, VLC ili MPC, BSplayer i sl. su daleko od bilo kakve konkurencije. Istinabog masa ljudi se s godinama priviknula na taj player, ali kaj sve to znači kad je on sa svakom novom verzijom sve gori, a konkurencija sve bolja.

Valg 13.12.2008. 19:25

Najbolji BS je 100.812, sve poslije toga je smeće...
Imaš GOM, VLC, KMP, MPC i ostale, mani se BS-a, ubilo ga vrijeme...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13.