![]() |
Kako u Outolooki imati dva sentboxa?
Znači imam dva inboxa, po jedan za svaki account, ali mi poslani mailovi, bez obzira s kojeg maila šaljem, idu u samo jedan sentbox... kako do definirati da postoje dva sentboxa?
Tnx. |
si gledao da napraviš neki rule za odlasnu poštu sa pojedinih accounta?
|
Citiraj:
Tražio sam na netu, ali nisam ništa našao... |
tools - rules and alerts... ostalo je sve next, next sam čitaj rulze.
|
Evo uspio sam, ali samo polovično...
Naime, sad mi poslani mailovi otiđu u sentbox, ali se kopiraju kao unread u dva poddirektorija koji su u pravilu namjenjeni da tamo mailovi odlaze... Znači, kako sad namjestiti da mailovi budu automatically read, i da jedina kopija bude u zadanom direktoriju, bez kopije u sentboxu... Hm, hm...? |
...
ne nego poruke poslane kroz neki account da spremi u odredeni folder... tako bi trebao rule slozit ako se dobro sjecam.... koji office koristis?
|
Ovaj najnovji... stavio sam ovak -
Apply this rule after i send the msg through the xxx account and on this machine only move a copy to the xxx folder I onda mi se događa ovo kaj sam gore napisao... što je zapravo i logično... jer on KOPIRA taj mail, a ne koristi opciju da ga direktno smjesti u taj folder... E sad, gledao sam ostala pravila i nema ništa slično onome kaj bi ja trebao... samo create a custom rule, ali tu nemam pojma kaj bi trebao napraviti... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:42. |