![]() |
DFI Lanparty UT NF3 250 GB
Može se kod nas nabavit DFI Lanparty UT NF3 250 GB?
FSB ide do 316 ne zvuči loše. |
nema je još i IMO neće je biti bar još mjesec-dva jer vani je potražnja ogromna...a o tome da se ide do 316FSB se isto da pričati
|
Samo prenosim što piše na http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2206&p=7
|
Pitao ja u Lost-u tj. nobilisu i vidi što mi odgovoriše:
Poštovani, zahvaljujemo na Vašem upitu. Navedena bi se ploča trebala naći u prodaji sutra, dakle 07/10/2004, po cijeni 756,00kn + PDV. :D |
Živi bili pa vidjeli, ali nekako sumnjam :D
A to da ide do 316mhz stabilno je već jako diskutabilno. To će vjerovatno uspjet čak tri(3) osobe na cijelom netu... |
Citiraj:
|
zašto to ne bi mogla biti istina ionako imaju sve DFI lanparty koje su izašle isto kada i ova, pa nije proizvedena u 5 primjeraka i napravljena od suhog zlata! Tako su oni meni odgovorili na mail pa ja samo prenosim! We shall see!:D
|
dobro ajde ne kažem ja da ne sumnjam, ipak ljudi je nigdje ne mogu nabavit ni u SAD a običnu jebenu ploču!!! ali je tako dobraaa! :fuming: :grrr:
|
ploča se pojavila u cijeniku od Lost-a :D
|
Citiraj:
|
OK, uvjerili ste me, al zar to nije malo prejeftino?
|
jeftino je! ali to ti je to, u njem je 112€ dodaj PDV to je to ! :D
|
Zasto jeftino? Pa to je maticna ploca. Nije zubna proteza od 18 karatnog zlata. S obzirom da postoji vec 939 socket koji bi trebao biti new age,soma kuna za plocu nije bas malo. Nije skupo ali nije ni jeftino.Realna cijena. Pa sta ako ide fsb do besvijesti. Pa sta ako ima japanske kondenzatore. Jos uvijek su kondenzatori. Koji na trzistu ne kosta jedan kineski 5 kuna a japanski 150 kuna.
Kuzim,sve je to kvaliteta ovo ono,ali je to jos uvijeka maticna ploca. Kao sto mitsubishi evo7 ili 8 ne kosta 500 000 eura zato sto se moze nabrijati na 500 konja. |
Lijepo, povoljno, brzo ..... DAJ :D
|
Hm, prejeftino dodat ce oni na to još 300-400kn.
Hm,,MItsubishi 8 možda ne kosta 500 000 € al DFI je Ferrari klasa kuzis, zato porprilicno sumnjam u ovu cijenu. |
Evo tek toliko za informaciju svima, ja sam svoj primjerak upravo naručio u Nobilisu po cijeni od 914kn. Cijena je sasvim OK !
|
Ajde kolega iz grada postaj rezultate overclocka kad stigne ploča
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |