![]() |
Gasenje HDD
Pozdrav,evo ovako ponekad imam problem sa HDD.Radi neko vrijeme ok evo vec 2 mjeseca i ponovno se poceo gasiti.Dodem u windowse pol sata je sve ok i on se ugasi kao da je netko izvukao napajanje sa njega.Ponekad izdrzi cijeli dan da radi pa krepa,jednom mi je pri bootanju.Mozda samo treba reinstall windowsa ili je hardwerski.Disk je WD1503BA - 15GB star oko 3g a mislim da i vise.
|
riknit ce ti uskoro, napravi backup svega
|
To i ja mislim ali ipak vrijedi pitati...
|
Crkava, meni je tako otišo stari 800MB Quantum koji je bio još iz 486-ice.
|
Well, bolje da te obavijesti o svojem rikavanju nego da te iznenadi...
|
Citiraj:
|
Fuck. Onda i moj crkava. Ili je to možda zbog overclocka??? Moj isto zna radit jedno vrijeme, a onda se ugasi i komp se sam resetira pa kad se pokaže ono sranje od biosa onda čujem da se opet počne vrtiti. Da li je to isto ko i njemu ili zbog overclocka(IDE frekvencija ide gore kao i od PCI).:confused:
|
Evo sad si napisao isti sto se i meni dogodi.Imao sam XP1700+ kojeg sam drzao sa 1466 na 1700 pa mi nije stvaralo probleme.Ionak novije ploce imaju Lock na mjenjanju sabirnice FSB-a pa nemoze doci do korupcije podataka kao npr kad sam Tualatina clocknuo pa mi sjebo sve podatke na disku.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
HARD se jednostavno restarta sam od sebe. :fuming: |
Citiraj:
Može bit. Mislim da je preslabo. Ipak je to napajanje koje dolazi s kučištem(koje sam platio 200 kn):rolleyes: . Hebi ga, nemam sad para za novo napajanje.:mad: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:59. |