![]() |
Zlikavci?
Sutra u 22:00 na HRT
Zlocesta deca meets SP? |
:confused:
|
Vidim Lifo čita večernjakov Ekran :)
Najvjerovatnije će bit za qrac kao i 99% domaće dugo/kratkometražne produkcije, ali neee, oni će i dalje bacat novce i borit se protiv vjetrenjača... Nek se drže kvizova, talk showa itd... |
Bacaju novce umjesto da puste ST
|
ja mislim da bi moglo biri dobro. ipak su to ZD :D
|
Citiraj:
|
Gledal sam ih .... I PIŠAL OD SMIJEHA.
Prektatki, ali kvalitetni :D |
Čudo kak su prošli cenzuru!
|
jadan pokusaj imitiranja svega americkog... pogledat cu jos koju epizodu prije nego pokopam do kraja... ipak su utrosili vrijeme da to nacrtaju...
|
Ma OK su. Nemogu vjerovati da je to prošlo na HTV!!!
|
Gledal sam ih i LUDNICA!!!!!!:clap: :D :beer:
Čini se da htv ipak postaje javna kuća errr..... ovaj javna televizija:D ! |
Citiraj:
Bas mi je zao sto ih nisam gledao. Dan danas valjamo u drustvu njihove fore s njihovih cd-a. |
ah, isto ko Souh Park. Samo što psuju na Hrvtaskom pa ima više psovki na izboru:D
|
Ništa posebno, neoriginalno, osrednje. Dajem prolaznu ocjenu.:smoke:
|
meni se trailer cinio malo...hm..."plitak", ko onaj Šatro... al nisam gledao ovu epizodu, pa necu kritizirat dok ne pogledam.
|
hr.misc.binaries:beer: :beer:
Tu imaš skinut prvu epizodu |
Oni koji bolje poznaju 101-icu znaju da je HTV doslovno pokrao gomilu ideja za svoje pojedine projekte upravo od 101-ice. Sad je stisla frka da se pokazu kako TV serif nr.1 i zato su i zvali najboljE od najboljih =101 :) Kreso,Švec,Piro,...jos da i Pavle uskoci :) Nema cenzure (previse) jer zele upravo publici pokazati kako donose nešto "neviđeno" do sada. Samo sve je to lagana vatrica prema 10 minuta samog STRICA u jutarnjem pisoaru, Stricu nitko nije ravan. Neno je srce 101-ice :) Stricu ne treba mjenjati glas, on to kaze bez trte u eter, sto go treba. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:44. |