![]() |
Ve mil
Frend mi kupuje novi GF 6 GT od leadateka pa sam ga uputio u vemil i i rekao da kupi tamo
nisam ga valjda s*ebo jel ta firma ok sa cijenama i kvalitetom robe? |
Ha čuj, sve ti je to relativno :D Neki su imali tamo ogromnih
problema i jako su im se zamjerili, a drugi pak nikakvog prigovora na njih nemaju. Samo se pomoli da taj tvoj frend ne mora ići na reklamaciju, jer onda počinju muke :fuming: |
Meni je bila riknula ovakva ista ploča,kupljena kod njih,nosio je na rekl. i čekao novu 3tj!! :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming:
|
Citiraj:
nikad više kod njih |
I meni je ta matična bila zadnja kupnja kod njih.Definitivno. :grrr:
|
poslao si frenda u ve-mil...
da si mi frend, ja bi te se odrekao... :D salim se, vemil je vise manje ok, imaju ok ponudu ali su im reklamacije ponekad problematicne... |
Ve-Mulj je ok što se tiče reklamacija grafulja (pogotovo onih proizvođača u njihovoj distribuciji)....čak je i ISUS bio zadovoljan u tom pogledu :D :D :D
čekanje od 2-3 tjedna nije niš čudno ni vani ,a kamoli kod nas (je i ja bi da na licu mjesta odmah dobijem novo :D )....trebate vidjeti kak je reklamirati nešto u HG-Šrotu :fuming: @Skippa-150 ne kužim spalio si ploču i proc (overclockingom ili lošim napajanjem pretpostavljam)...kak si očekivao da će ti garancija vrijediti ???? |
Citiraj:
Niti ja ne žimku:confused: :confused: :confused: |
ajmo redom:
ve-mil - znaju i jako su dobri...dakle smisli dobru pricu oko reklamiranja;)znaju posao i ne pokusavaju muljat...bar meni nisu pokusali:D hg srto ovaj spot- oni te pokusavaju odrat gdje god mogu...fuj fuj...reklamacij?hahaha ta ti dobra...zmalo sam tam zatuko lika kad nije htio priznat garanciju...(ja sam njezno dijete):D info - svaka cas cijenama....al pogle dobro kaj kupujes....:D al ja nikad nisam moro vracat neku komponentu njima nazad links - e tu idu sve moje preporuke.... svaka cast,znaju,imaju i mogu:D ak sta trebas imaju,reklamacije idu bez frke ak je nesreca....ak je nezgoda tj neznanje...ponekad progledaju kroz prste...mislim ono fakat :beer: :D :p ps jeftinija je gf 6 gt u linksu;) al svakako bjezi od autronika.... puno srece i puno bacanja love:D ps za ve-mil....nigdje nisam vidio bolej konfiguracije....tj kad bi mi netko trebo slozit komp....definitivno oni....(jos ih majo hebes u mozak mogu ti biose flashat,modat i prolagodit:D)dakle evo vam moja iskustva....puno srece |
e da pipl gdje se moze piknut chaintekova ploca znf 250?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D |
hebemt i hrvatskuuuuuuuu:D
da znam za vnf u linksu...a dizs man....brijem ad cu na kraju zadrzat epoxicu (8kda3+,)ofkors...jedno pitanje abitova max3- dosla je u varijanti kt800 pro sa zakljucanim agp/pci sabirnicom?? e kad kupujete komponente(ja sam sam kod nas...)gdje kupujete i kako?;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |