![]() |
Reality show - THAT I LIKE :D
Pussy, pussy, pussy, come on in pussy lovers :D
http://www.lilsister.index.hr/ U kooperaciji Plyaboja, index.hr, monitora ... etc. Reality show s 2 Playboj HR zečice :D If we dont have it, you dont want it :D :beer: Come on in pussy lovers :p |
Two pussies for a price of one, for only a dollar! If you can find a cheaper pussy, FUCK IT! :D
Odličan monolog iz "From dusk till dawn" :D bemti, di je DSL kad ti treba... |
Hoce ovo ici na HRT-u? :p : lol2 :
|
A UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
WHO HO! :) :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
"Here at the Titty Twister we're slashing pussy in half,give us an offer on our best selection of pussys... This is a pussy blowup..."
:D :D :D Odlično... i "From dusk till dawn" i ovaj link... OT Jel igro tko igru From dusk till dawn? |
Paske... mislim da ce ovo bit link godine... :beer:
,htio sam rec da ne mogu vjerovat da nisam znao za ovo kad ono pokrenulo se tek popodne... ah.. svejedno starim... :D svi na PcEx su prema pravilniku duzni pratit ovo i odrzavat gledanost vecom od one sa protivnickog RTL-Scheiße. OK? :gringo: |
napokon neki pametni reality show :D :D
e da je bar kabelska ili DSL :( |
Meni neće da radi :(
|
Ma radi brale ... samo kaj nisu interaktivne :(
|
cekam da se okrene ova sta je legla na prsa... :D
ali istina... dosadne su... bilo bi zanimljivije da mos im slat naredbe... ;) |
Citiraj:
|
samo oni preko 1000 postova... :D sa PCX-a...
|
Citiraj:
Pa ... to bi bilo sw33t :D |
Super ... akcija 0 bodova :eek:
BBOORRIINNGGG :fuming: |
WTF:confused:
where is sex? |
ljudi idite vamo www.ifilm.com , pa onda na viralvideo...
i pogledajte missicu kojoj padne suknja... stvarno se isplati... onda pogledajte camel toe, PingPong Matrix -pre jako... :D |
o, da matrix ping pong rula : goood :
|
na jedva jedvite jade je POKAZALA!!!!! I SLIKA JE TROKALA........ ONDA!!!!!! i ZAMAGLILA SE!!!!!!!!!!!!
moran se maknit od kompica dobit cu infarkt... |
:D baš sam se probao spojiti i ide lijepo 273 kbs, u wmp povečano na 200 posto bez trokiranja.:beer:
|
index me dakle... :D
|
Citiraj:
|
u par navrata se ova zenska skidala, samo gornji dio doduse... na prekjucerasnjem tulumu...
ona druga zenska je za bacit nikakve koristi od nje... nista ne radi! |
ima za Dl di se skinula na par sec, nis posebnog... ah ko zna ak ovo duze potraje, alkohol bude ukljucen :burn:
|
Poor bastard .... nije imao šanse...:D : nuts : : nuts :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sve se da zaključiti iz onih par sličica...:p |
Citiraj:
Jadnik .... nije lako pred kamerama biti peder dok ti ovakav komad plazi po kiti :rolleyes: Doduše - ova druga treba ne valja pišljiva boba, ona je tu samo ko statist :rolleyes: Mogli su naći neku " kooperativniju " :D |
Citiraj:
|
Jel to netko spominjao DSL i korist od njega?:D :D
Živjeli broadbandovci(makar ovakvi kod HTa)...:D :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Žao nam modemovaca...:gringo: :gringo: Life sucks sometimes, but you gotta live it!:beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:04. |