![]() |
AdWare ruši FarCry
Evo baš bio ja tražio neki cr"khmkhm"ack za neki progić, i kreten mi umjesto njega instalira neki mychkbar.exe, tak nešto. i ja idem igrat farcry, i stalno se ruši. zablokira se i moš samo resetirat. Ja nabavio novi adaware i skinio to govno sa kompa, i sad sve šljaka bez beda. Razlog zbog kojeg se rušio je što to govno stalno oće na net, pa izbaci dial-up prozor koji izgleda farcry baš i nevoli. :smoke:
A kad gledaš, kakve veze može imat jedan smrdljivi adić sa igrom teškom 4GB.:rolleyes: |
Pa jesi telac :p
Kak si uspil popušiti dialer na tako blentav naćin - nije mi jasno :p Kad se spajaš na net - provijeri broj koji zoveš i username/password, da ti nisu ostale postavke od dialera. A FC se ruši jerbo dialer sebe stavi kao najbitnija funkcija na compu - tako kad FC treba CPU time, Win mu nedaju jerbo je dilaer stavljen kao critical program :p BTW. Zone Alarm za osobnu upotrebu je free - topla preporuka. Ad - Aware je bitan koliko i driveri za grafulju, a redovit update također. P.S. Kaj se tiće cr*ck-a, ovaj put ću progledati kroz prste, ali samo ovaj put :smoke: |
Nisi me skonto. ja sam sam skinio nešto za što sam mislio da je nešto drugo, i to instaliro, ali sam tek nakon što sam to instaliro shvatio da je to zapravo taj prog. I to nije bio dealer, to je bilo nešt slično ko onaj coolwebsearch ili nešt slično. nije mjenjo ni user name ni password ni broj ni ništa drugo na kompu. zapravo se od ZoneAlarma nije uspio ni probit do neta. ali je tražio konekciju. znaš ono kad imaš uključenu opciju da ti se čim IE uključi, izbaci dialup prozor i napiše nisi spojen, cancel ili work offline. zapravo GATOR radi takva sranja. kad pališ komp on te pita da se spojiš, ti kažeš ne i nepojavljuje se više. jedino što se ovdje pojavi usred igranja
A što se tiče cr*ljbnjkljmnjuhfščmnjlj, šta sam loše napravio. nit sam reko zašta mi je trebo, nit išta drugo. moro sam reći šta sam skido, jer ak si i ovako uspio pogrešno skužit, šta bi tek bilo da nisam reko o čem se zapravo radilo. Ali, ako sam te izložio bilokakvim neugodnostima, doboko se ispičavam i molim za oprost.:( :( :( :( :( :( :( |
Citiraj:
Kaj se tiće skidanja raznih * khm * pomagala - ako ime .exe datoteke nije istovjetno originalu - sve je jasno :D |
znači novi naziv je * khm *:beer:
|
Samo gledam. Khm neka ostane na khm-u.
|
Citiraj:
Ispravak netocnog navoda, ... .exe se moze preimenovat u bilo koje drugo ime tako da meze orginalni biti npr. hdjfikf.exe ,a frajer ga preimenuje u corel.exe tako da u biti nista nije jasno :clap: :clap: :clap: |
Citiraj:
-cekamo odgovor Paske ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I love to *khm* programs and games.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:51. |