![]() |
GTA IV PC save game file pitanje
imam jedno jednostavno pitanje.... gdje da na HD nađem spremljeni game file od GTA IV tako da ga mogu izbrisati :respekt:
|
my documents-> mapa rockstar games
i zašto si za to pitanje išel otvarat novu temu?? |
Citiraj:
kod GTAIV u my documents samo ima rockstar games i u njemu user music i videos :offtopic: |
Dobro kaze, mogao si pitati vec u postojecoj temi a i odgovoreno je tamo vec cini mi se ...
Uglavnom na XPu ti je u Documetns And Settings/User/Local Settings/Aplication Data/Rockstar Games/GTA IV ... Local Settings ti je hiden .. |
C:\Documents and Settings\"Tvojeime"\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
Trebas ukljuciti prikazivanje skrivenih foldera. Edit: Argh preteko me Necto. |
FALA DEČKI :fala:
|
imal neko 100% save game ili bilo koliko samo da ima sva tri grada odkljucana
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Super ste to reki ali to vrijedi samo za XP ali na Windowsima 7 nemogu nigdje i nikako nači save game molio bih ako netko zna neka mi školiski objasni jer sam več par dana izgubio na tome,pokušavajuči...Hvala!!!
|
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\
recimo C:\Documents and Settings\theorigigi\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\ Ovo boldano zamjeni sa imenom usera na tom računalu. Kad si to napravio napravi copy/paste u run (start-run) i stisni ok. |
hvala Hamm,danas mi je frend našao to na Youtubu i napokon sam uspio...ali hvala na pomoči.....meni je Appdata bio skriven,....sve tu objašnjava..http://www.youtube.com/watch?v=dkXVlooTSOw
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:19. |